Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vejgaard Sogn

Vejgaard Sogn

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-06-2018

Kirketjener

Kirketjener søges til Vejgaard Sogn

Hvem er vi?
Vi er et stort og levende sogn i Aalborg med mange aktiviteter. Vores kirke og sognehus bliver brugt af mennesker i alle aldre og til mange forskellige formål. Vi er stolte af at være et rummeligt sogn med plads til alle og højt til loftet. Sådan er vi også som arbejdsplads. Vi sætter pris på vores medarbejdere og vi tager os godt af dem.

Hvordan er arbejdet?
Du indgår i et team på tre kirketjenere, der i fællesskab tager sig af en lang række praktiske opgaver i forbindelse med gudstjenester og arrangementer i sognet samt den daglige rengøring af sognets bygninger.

Stillingen er normeret til fuld tid, men der er ikke en fast, daglig arbejdstid. Nogle perioder kan være meget travle, mens andre er mere stille, og det indrettes arbejdet efter. Der er som oftest kirketjeneste i weekenderne og det fordeles i samarbejde med de øvrige kirketjenere, svarende til ca. hver 2 el. 3. weekend. Der kan forekomme arbejde på skæve tidspunkter, f.eks. aften arrangementer.

Du møder mennesker i mange forskellige situationer, lige fra de festlige til de dybe livskriser.

Du samarbejder med forskellige personalegrupper. Din nærmeste chef er den administrative leder.

Hvem er du?

Du kan arbejde selvstændigt, men du er også god til at samarbejde med andre. Du har situationsfornemmelse og respekt for andre. Du er fleksibel og kan indrette din indsats efter de skiftende behov. Du har en god fysik og har kræfter til rengøring, køkkenarbejde, opstilling af borde/stole og lignende. Du har lyst til at arbejde i et levende sogn, hvor der hele tiden sker noget nyt. Du har humoristisk sans og du er en god kollega.

Hvornår skal du begynde?
Vi ønsker, at du begynder i dit nye arbejde den 1. september 2018

Hvad med lønnen?
Din løn forhandles efter overenskomsten indenfor intervallet 256.466,37330.707,47 kr. årligt + et årligt rådighedstillæg på kr. 24.202,23.

Vil du have flere oplysninger?

Du må meget gerne ringe til administrativ leder Birgitte Olesen på tlf. 24 43 28 92 hvis du vil vide mere, eller besøge vores hjemmeside www.vejgaardsogn.dk

Hvornår skal du sende ansøgningen?

Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 18. juli 2018. Samtaler vil blive afholdt onsdag, den 25. juli 2018 formiddag og eftermiddag.

Send din ansøgning til administrativ leder Birgitte Olesen på mail biol@km.dk

Kontakt
Kontaktperson
Birgitte Olesen
Tlf:
2443 2892
Adresse
Vejgård Kirkevej 11
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-06-2018
Udløber:
18-07-2018
Kviknummer:
LJA-62846737
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Offentlig,
Øvrige stillinger
Lignende job
KLAPjob
Hjørring, Nordjylland
Frist:
24-04-2019
KLAPjob
Aalborg, Nordjylland
Frist:
24-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.