SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.705
2.705
 JOBS
Gem annonce
Sæby Kirkegård

Sæby Kirkegård

|
Nordjylland
|
Indrykket 30-06-2021

Kirke- og kulturmedarbejder søges

Sæby Sogns Menighedsråd, Frederikshavn Provsti, Aalborg Stift søger en kirke- og kulturmedarbejder pr. 1. september 2021 eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer ugentlig.

Vores sognemedhjælper gennem mange år har valgt at gå på pension, og vi søger derfor nu en ny medarbejder til at varetage kirke- og kulturarbejde i sognet sammen med kirkens præster, organist, øvrige ansatte og Menighedsrådet.

Vores nye kirke- og kulturmedarbejder skal primært være en drivende kraft i sognets arbejde med børn og unge. I dette arbejde indgår især følgende opgaver:

  • Undervisning af juniorkonfirmander (3. klasse) og andre aktiviteter med denne gruppe. 
  • Børnegudstjenester og salmesang for børn i forskellige aldersgrupper.
  • Samarbejde med lokale skoler og foreninger om aktiviteter for børn og unge.
  • Børnefestival, konfirmandlejr, jule- og påskeprojekter
  • Derudover skal kirke- og kulturmedarbejderen i sin indsats styrke sognets liv og virke i relevante sammenhænge. Der vil således også være mulighed for i samarbejde med præster, organist og menighedsråd selv at sætte sit eget præg på indholdet i stillingen.

Faglige og personlige kvalifikationer
Vi søger en person med en pædagogisk profil, gerne som fx folkeskolelærer (gerne med kristendom som linjefag) eller en bachelor i kristendom, kultur og kommunikation (3K-uddannelsen). Også gerne et musisk menneske, der har glæde ved undervisning og samvær med børn og unge og ved at formidle det kristne budskab.

Gode samarbejdsevner er krævet i stillingen, da den foregår i tæt samarbejde med kirkens præster og organist. Ligeledes lægger vi vægt på selvstændighed, ansvarlighed og evne til selv at tage initiativ. Vi forventer derudover loyalitet og respekt for kirkens liv og virke, både i sognet og generelt.

Vi tilbyder
Vil tilbyder dig en arbejdsplads med et godt samarbejdsmiljø og et arbejde med alsidige og interessante arbejdsopgaver, som du selv er med til at tilrettelægge og forme. Samarbejdet foregår i en uformel tone og med respekt for hinandens forskellighed.

Der vil blive stillet kontor til rådighed, beliggende Strandgade 13, Sæby, fuldt indrettet og med nødvendige hjælpemidler.

Løn og ansættelsesforhold:

Ansættelsen vil være
omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for sognemedhjælpere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Det er en betingelse, at den obligatoriske uddannelse for sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start, medmindre du i kraft af din hidtidige uddannelse opfylder uddannelseskravet. Der er uddannelseskrav til stillingen. Se cirkulære (CIR nr. 10001 af 12/11/2019 - 14 og 15) om uddannelseskrav for kirkefunktionærer på www.folkekirkenspersonale.dk.

Medarbejdere, der ikke opfylder kompetencekravet for stillingen og derfor skal supplere sit kompetenceniveau, aflønnes i Løngruppe 1. Årslønnen aftales inden for intervallet 291.236,25 kr. 385.888,14 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 305.798,51 kr. (nutidskroner). Rådighedstillægget udgør 31.997,64 kr. (nutidskroner).

Medarbejdere, der opfylder kompetencekravet for den pågældende stilling, aflønnes i Løngruppe 2. Årslønnen aftales inden for intervallet 305.798,51 kr. 436.854,38 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 320.359,65 kr.(nutidskroner). Rådighedstillægget udgør 31.997,64 kr. (nutidskroner).
 
OK tillæg på 888,82 kr. (nutidskroner).

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Kirkekultur.nu

Ansættelsen sker med tre måneders prøvetid. Menighedsrådene kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer og børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Der er pligt til at gøre tjeneste ved andre ansættelsesmyndigheder i provstiet i overensstemmelse med de aftaler menighedsrådene indgår/har indgået med andre ansættelsesmyndigheder.

Praktiske oplysninger:

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontaktperson Inge Carlé på tlf.: 50 95 17 83.

Ansøgning med relevante bilag sendes til Sæby Sogns Menighedsråd v/ formand Henrik Stage på flg. adresse: 8440fortrolig@sogn.dk senest 15. august 2021 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 33.

Se mere om Sæby Sognwww.saebykirke.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Sæby Kirkegård
Frederikshavnsvej 2
9300 Sæby
Tlf:
98463340
Kontaktperson
Inge Carlé
Tlf:
5095 1783
Adresse
9300 Sæby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-06-2021
Udløber:
15-08-2021
Kviknummer:
LJA-82314287
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Kunst, kultur og sport
Gem annonce
Lignende job
BPA Support ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
29-08-2021
Mors
Nordjylland
Frist:
29-08-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.