Kickstart din karriere som revisortrainee i Fjerritslev

LandboNord

Brønderslev, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
LandboNord
Erhvervsparken 1
9700 Brønderslev
Tlf
21212677
Fax
96242430
Kontakt
Rekrutteringspartner, Karoline K. Thomsen på 21212 Thomsen
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2024
Udløber
30-06-2024
Kviknummer
LJA-85472196
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Revisortrainee til LandboNordVI HJ&Aelig;LPER DIG MED AT SKABE DIN KARRIEREVEJ INDENFOR REGNSKAB OG SKATEn lærerig hverdag og et solidt uddannelsesforløb

Som revisortrainee i LandboNord får du et toårigt uddannelsesforløb, der giver dig et stærkt fundament for din fremtidige karriere. Du kan se frem til at starte op sammen med andre trainees, hvor du allerede fra dag 1 kan forvente at indgå i det daglige arbejde med spændende revisionsopgaver og egne kunder, hvor du løbende får større udfordringer og ansvarsområder.

Traineeforløbet er et internt fuldtidsforløb, der sikrer din faglige udvikling og giver dig en god start på din karriere. Vi skræddersyer desuden dit forløb hos os, så du får mulighed for at skabe netop den karrierevej, der matcher dine interesser og ambitioner.

Propfyldt rygsæk og vilde karrieremuligheder

Du bliver en sand mester i detaljer og lært op i områder som regnskab, revision, skat og rådgivning, og du bliver en del af en stor organisation, hvor karriere-og uddannelsesmulighederne er mange. Vi ønsker at skabe de bedste rammer for din udvikling og hjælpe dig med at indfri dine drømme.

Derudover tilbyder vi dig et unikt forløb med:

 • Karrieresparring, udviklingsplan og tilknyttede mentorer, der sikrer den bedste start i dit nye job
 • Gode relationer og et stærkt fællesskab med andre trainees og på tværs af LandboNord
 • Faglig og personlig udvikling med “on the job training”, hvor du arbejder med revisionsopgaver fra dag et
 • Et arbejdsmiljø, hvor den digitale udvikling er en naturlig del af din hverdag
 • Efterfølgende mulighed for fastansættelse i den rolle, der passer dig og dine ambitioner

En spændende hverdag i vente

Som revisortrainee er der aldrig to dage, der er ens. Udover at få opgaver indenfor revision, kommer du til at bevæge dig rundt i hele huset for at få en forståelse af, hvad LandboNord er, og hvordan vi hjælper vores kunder med mere end bare økonomi-rådgivning. Du kommer til arbejde selvstændigt med opgaver indenfor:

 • Bogføring
 • Momsregnskab
 • Udarbejdelse af årsrapporter og skatteregnskab
 • Kundehåndtering
 • Implementering af digitale løsninger
 • Ad-hoc opgaver i afdelingen

Dit CV behøves ikke indeholde meget på forhånd, men...

Vi forestiller os, at du er i gang med eller har afsluttet din Finansbachelor, Financial Controller, Finansøkonom, HA Almen, Agro Business Economist eller lignende. Du har mod på, og lyst til, at kaste dig ud i nye opgaver og tage ansvar. Du er imødekommende og ansvarsfuld - Og har du også flair for tal, så er den ved at være hjemme.

Vil du skabe karriere som en del af LandboNord?

Så send os din ansøgning om at blive en vores kommende revisortrainee med start i september 2024 – så hjælper vi dig med at udleve din passion. Har du spørgsmål, så kontakt gerne Rekrutteringspartner, Karoline K. Thomsen på 21212677.

Vi forventer at afholde samtaler i Q2 2024 og afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har fundet de rette kandidater, så tøv ikke med at sende din ansøgning af sted - Vi glæder os til at høre fra dig!

”Du søger stillingen ved at registrere dig i vores rekrutteringsdatabase og uploade dit CV og din ansøgning via https://www.landbonord.dk/ln-karriere/trainee. Vi glæder os til at høre fra dig.”

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Gem
Virksomhed
LandboNord
Erhvervsparken 1
9700 Brønderslev
Telefon
21212677
Fax
96242430
Kontaktperson
Rekrutteringspartner, Karoline K. Thomsen på 21212 Thomsen
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2024
Udløber
30-06-2024
Kviknummer
LJA-85472196
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger