SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.600
1.600
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Fyn
|
Indrykket 02-10-2020

Key Account Manager til Nordiske Medier A/S

Key Account Manager til Nordiske Medier A/S

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Nordjyske Medier koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Stockholm, Gøteborg, Oslo og Helsingborg. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Heriblandt; Licitationen Byggeriets dagblad, Jern & Maskin-industrien, Mester Tidende, Motor-magasinet, Transportmagasinet, Magasinet Pleje, Building Supply, Metal Supply, Food Supply, Wood Supply, Electronic Supply, Energy Supply og RetailNews mv.

Vi søger en Key Account Manager til Region Syddanmark med base i Odense.


Hvem er vi og hvad bliver dine arbejdsopgaver?
Rollen som Key Account Manager (KAM) i Nordiske Medier er under udvikling og du vil få en nøglerolle i at flytte KAM-rollen til nye højder. Med reference til salgschefen skal du sikre sales excellence i dit salgsdistrikt i samarbejde med salgsorganisationen. Nordiske Medier A/S arbejder med en større transformation og forandring i salgsorganisationen, der overordnet skal sikre kunderne i rette fokus. Sales Excellence sikrer således også, at organisationen udvikles med kunderne.

Vi søger dig, der har erfaring med salg til større kunder herunder kommuner og brancheorganisationer. Du er vant til selv at tage ansvar for dit salg og hele salgsprocessen fra mødebooking og kundemøder til præsentation og salg af løsninger. Det er vigtigt, at du arbejder vedholdende og resultatorienteret i dit salgsarbejde. Du er nysgerrig af natur og er ikke bange for at udfordre dine omgivelser med nye vinkler og måder at gøre tingene på. Du er modtagelig for konstruktiv feedback fra dine kolleger, og det ligger dig ikke fjernt også at give konstruktiv feedback, der bidrager til et udviklende læringsmiljø i organisationen.

Du er vant til at arbejde struktureret og kan analysere, planlægge, udføre og følge op. Dertil har du en relationsskabende personlighed.

Du har en udpræget kommerciel tilgang til arbejdet og kunderne, samtidig med at du motiveres af at skabe salg og relationer.

Du er energisk, selvstændig og tager ansvar for såvel kunder og kolleger, og du er i stand til at have en holistisk tilgang til salgsprocessen.

Uddannelsesmæssigt ser vi gerne, at du har en uddannelse inden for kommunikation og/eller marketing, gerne på kandidatniveau. Alternativ har du bred/stor erfaring med ovenstående, best practice og større kunder.

Det forventes desuden, at du er i besiddelse af kørekort og egen bil.

Ansættelsesvilkår
Du får mulighed for at blive en del af dansk erhvervslivs mest farverige brancher på et ambitiøst medie med gode muligheder for vækst.

Her er gode udviklings- og fremtidsmuligheder i en ambitiøs koncern og løn efter kvalifikationer. Der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Jacob Dørr Sørensen på telefon 2215 6497 eller jacobs@nordiskemedier.dk.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Ansøgning og svarfrist

Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

Tiltrædelse
Stillingen besættes hurtigst muligt.

Kontakt
Kontaktperson
Jacob Dørr Sørensen
Tlf:
2215 6497
Adresse
Havnegade 29, st
5000 Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-10-2020
Udløber:
15-11-2020
Kviknummer:
LJA-81226028
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Lignende job
STIFTELSEN YGGDRASIL
Aalborg, Nordjylland
Frist:
15-12-2020
Rebild Kommune
Rebild, Nordjylland
Frist:
13-12-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.