SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.264
3.264
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 11-01-2022

Key Account Manager Sydjylland

Nordiske Mediers KAM-afdeling i Sydjylland søger en erfaren kollega til at sælge og udvikle tværmediale løsninger, der styrker kundernes forretning.

Om jobbet
Din primære opgave er at agere strategisk sparringspartner og rådgive vores kunder om annonceringsløsninger på tværs af Nordiske Mediers store mediepalette.

Sammen med dit team på 6 erfarne kolleger udvikler og implementerer du nye salgsfremmende aktiviteter på et BtB-marked i Sydjylland. Dine kunder er både regionale og nationale storkunder, og dine mål er veldefinerede individuelt og på afdelingsniveau.

Dine løsninger er ofte karakteriseret ved at være langsigtede, hvor du samler et team af både interne og eksterne samarbejdspartnere til at skabe en fuldendt værdifuld løsning for kunden. En vigtig del af dit job er derfor at opbygge og vedligeholde relationer både internt og eksternt. Det meste af din tid foregår i felten, tæt på kunderne og deres forretning primært i Sydjylland.

Om dig
Du har stor viden om mediebranchen og har erfaring med, hvordan de forskellige medieplatforme kan supplere hinanden. Du er eminent til at sætte dig ind i og forstå dine kunders forretning, og du har stor forståelse for markedets mekanismer. Dit tydelige salgstalent er suppleret med handling og et højt energiniveau.

Du har erfaring med projektsalg og arbejder struktureret. Du evner at udarbejde overbevisende præsentationer og fremfører dem professionelt og forståeligt for kunder på alle organisatoriske niveauer.

Du er empatisk og tillidsvækkende og motiveres af at skabe resultater og nå dine mål både i samarbejdet med andre og alene. Du har sandsynligvis allerede et godt netværk i BtB-marked og forstår at opbygge og vedligeholde værdiskabende netværk.

Du har kørekort til bil og mulighed for at anvende egen bil.

Nordiske medier tilbyder
En spændende stilling i en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier. Som key account manager får du en høj grad af frihed under ansvar. Du får en bred kontaktflade med resten af organisationen og nogle af de største annoncører hos Nordiske Medier.

Du bliver del af et uhøjtideligt og ambitiøst salgsmiljø, som scorer højt på kundetilfredshedsmålinger og medarbejdertrivsel. Vi prioriterer faglig og personlig udviklingen højt, ligesom afdelingens strategiske udvikling vægtes højt.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, der forhandles individuelt efter kvalifikationer. Der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

Du arbejder ud fra din privatadresse, men vil være tilknyttet vores kontor i København. Det vil være en fordel, hvis du har bopæl i eller i nærheden af distriktsområdet.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Baris Karakurt på telefon 9153 9153 eller bka@nordiskemedier.dk

Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk.

Ansøgning
Er det dig vi skal se til en samtale, så send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk hurtigst muligt. Mærk ansøgningen KAM Sydjylland. Ansøgningsfristen er 7. februar 2022, men vi indkalder løbende til samtaler, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Om Nordiske Medier
Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har omkring 250 medarbejdere med base i Aalborg, København og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Heriblandt; Licitationen Byggeriets dagblad, Jern & Maskinindustrien, Mester Tidende, Motor-magasinet, Transportmagasinet, Magasinet Pleje, Building Supply, Metal Supply, Food Supply, Wood Supply, Electronic Supply, Energy Supply og RetailNews m. v.

Kontakt
Kontaktperson
Baris Karakurt
Tlf:
91539153
Adresse
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-01-2022
Udløber:
07-02-2022
Kviknummer:
LJA-83211037
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media,
Salg & Kommunikation
Job fra denne arbejdsgiver
Storkøbenhavn
Frist: 
22-06-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.