SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.710
2.710
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SENSU A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-07-2021

Key Account Manager

Hans Følsgaard A/S er et skandinavisk teknikhus med hovedkontor i Køge og kontor i Ry, Grimstad i Norge, Neumünster i Tyskland og Tianjin i Kina. Hans Følsgaard tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder indenfor infrastrukturen. Virksomheden har fokus på at udvikle unikke og tilpassede løsninger til både produktions- og servicekoncepter.

Hans Følsgaard beskæftiger 100 kompetente medarbejdere, der sammen med samarbejdspartnere bidrager til, at virksomheden fortsat er et unikt og værdiskabende link imellem kunder og leverandører.

Til at styrke afdelingen Greentech søges nu en dygtig Key Account Manager.

Vindindustri – Global vækstvirksomhed – Teknisk knowhow

Føler du dig hjemme i krydsfeltet mellem el-teknik og salg, og vil du være en del af et team bestående af specialister? Du får nu muligheden for at blive en del af en samarbejdsorienteret og ambitiøs afdeling, der bevæger sig i et spændende marked for grøn energi og bæredygtige løsninger. I afdelingen HF Greentech kommer du til at samarbejde med verdens førende producenter af innovative og markedsførende tekniske produkter til vindmølleindustrien og energisektoren.

Du får en nøglerolle, hvor du med reference til Unit Business Manager bliver ansvarlig for key account management i HF Greentech. I denne stilling er din fornemmeste opgave at pleje relationen til virksomhedens samarbejdspartnere og underleverandører, hvor du med et fokus på nye produktområder udvikler og udvider samarbejdet. Derudover får du til opgave at indhente tilbud fra underleverandørernes fabrikker, udarbejde tilbud til kunden samt deltage i kundemøder. Desuden holder du dig opdateret på udvikling og efterspørgsel på markedet, ligesom du identificerer og udvikler salgsmuligheder i forhold til nye samarbejdspartnere. Desuden indgår du i og bidrager til et større fokus på et tværorganisatorisk samarbejde i virksomheden, ligesom du løbende indgår i en teknisk sparring med kunder og underleverandører.

For at få succes i jobbet har du en el-teknisk baggrund som elektriker, el-installatør, elektroniktekniker, automatiktekniker, ingeniør indenfor el-området eller lignende. Du har en stærk kommerciel forståelse og erfaring med opgaver fra en lignende stilling i en større global organisation. Vi forventer desuden, at du har dokumenteret erfaring med salg af tekniske løsninger, gerne til vindmølleindustrien eller renewables. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau, og det er en fordel, hvis du også behersker det tyske sprog. Du har erfaring med Office-pakken og CRM-systemer, gerne Dynamics, og du evner at arbejde med større datamængder.

Som person er du selvstændig, proaktiv og nysgerrig. Du har et stort engagement og drive, og du formår at tænke nye muligheder på flere niveauer. Du er struktureret, målrettet og vedholdende. Du trives i en global rolle, hvor du tænker løsninger i et bredt spekter, ligesom du evner at balancere imellem et projekt- og salgsorienteret perspektiv. Du har gode kommunikationsevner og et godt overblik. Desuden udstråler du god energi, er teamplayer og har et godt humør.

Er du den nye Key Account Manager til Hans Følsgaard i Ry så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til seniorkonsulent Svend Erik Birkelund, Sensu A/S på telefon 51 29 43 33. Du kan læse mere om Hans Følsgaard her: https://www.hf.dk/

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
51294333
Adresse
9230 Svenstrup J
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-07-2021
Kviknummer:
LJA-82395307
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Job fra denne arbejdsgiver
Rebild, Nordjylland
Frist: 
06-10-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.