SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.422
2.422
 JOBS
Gem annonce

menneskekender ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-09-2021

Kan du li' at være specialisten? Lynteknikere til Electricon A/S

Hvis du er typen, som kan lide at være specialist – og endda en af de få i Danmark inden for sit område – så skal du læse med her.

Som lyntekniker hos Electricon A/S får du en unik mulighed for både at specialisere dig og gøre en forskel i at forhindre skader på mennesker, bygninger og inventar.

Electricon har mere end 20 års erfaring i lynbeskyttelse, jordingsanlæg og potentialudligning. Du bliver derfor en del af en virksomhed, der har den rigtige viden og de rette værktøjer til at udføre avanceret lynbeskyttelse på eksempelvis datacentre, produktionsanlæg infrastruktur, kulturbygninger, slotte, kirker og produktionsanlæg.

Virksomheden står med flere spændende og større opgaver rundt i landet, og glæder sig derfor til at byde nye teknikere velkommen i henholdsvis Ballerup, Vejen eller Aalborg.

Hvad går jobbet ud på?
Electricon er en af de få virksomheder i Danmark, der har solid erfaring og viden inden deres område. Du bliver en del af virksomhedens specialiserede teknikerteam, og der vil derfor blive investeret massivt i din uddannelse og oplæring.

På din første dag i jobbet kan du derfor se frem til at starte ud onsite på et igangværende projekt. Her vil du møde din nærmeste leder, som er projektleder og har den daglige planlægning og driftsstyring af pladsen Du vil også møde en af dine dygtige lyntekniker-kollegaer, og de sørger begge for, at du bliver sat ind i grundlæggende forhold omkring projektet, tekniske instruktioner samt praktisk udførelse af arbejdsopgaver.

Efter kort tids ansættelse vil du påbegynde på din faglige uddannelse med et internt træningsforløb. Det består af teoretiske og praktiske kurser inden for de lyntekniske installationsteknikker og standarder. I Electricon har man eksperter på flere niveauer, og du vil avancere i dit eget tempo, så du med tiden kommer op på dit ønskede tekniske niveau.

Når du har været ansat nogle måneder i jobbet som lyntekniker, erfarer du, at dagligdagen fortsat byder på muligheden for at suge en masse specialviden til sig. Du oplever et stort engagement og passion blandt dine kollegaer, som du efterhånden kender – og fællesskabsfølelsen har meldt sig hos dig.

Efter et par års ansættelse har du tilegnet dig så meget viden og erfaring, at du også får mulighed for at blive tilknyttet specialopgaver fx på historiske og kulturelle bygningsværker.

Hvis du har interesse i at blive midlertidigt udstationeret i en anden del af Danmark end nær din bopæl, er det også en mulighed.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en el-teknisk baggrund som fx elektriker eller industrielektriker. En anden indgangsvinkel til stillingen kunne også være en håndværksmæssig baggrund kombineret med erfaring med el-arbejde fra byggepladser.

Du har en stærk ansvarsfølelse for, at det arbejde, som du udfører, er i orden. Det falder dig naturligt at kommunikere respektfuldt med de mennesker, der er omkring dig.

Vi forventer, at du føler dig fortrolig med at anvende IT/iPad i dit daglige arbejde, eksempelvis til læsning af bygningstegninger.

Du skal kunne sikkerhedsgodkendes, da det er et krav på flere af Electricons projekter. 

Hvad tilbyder vi?
Som medarbejder hos Electricon vil du opleve, at der er et stort engagement i din faglighed og sikkerhed på projekterne. Kvalitet er vigtigt i hverdagen, og det gælder også det værktøj og arbejdstøj, som du får stillet til rådighed.

Du vil opleve en stor respekt for dit fritids-/familieliv, for det er i virksomhedens interesse, at hele dit liv er i balance.

Du får løn efter kvalifikationer, ansættelse under overenskomst, pension samt sundhedssikring.

Electricon A/S
Electricon blev etableret den 1. juli 2007 og har siden starten været fokuseret på lynbeskyttelse, jordingsanlæg og potentialudligning.

Electricon beskæftiger i alt ca. 25 fastansatte medarbejdere, der er strategisk placeret ift. servicering af kunder og projekter over hele Danmark, hvor personsikkerhed, drifts- og forsyningssikkerhed eller bevaringsværdighed er vigtigt.

Læs mere om Electricons spændende løsninger her: www.electricon.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
25109075
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2021
Kviknummer:
LJA-82604869
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk
Gem annonce
Lignende job
menneskekender ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-11-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.