SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.933
1.933
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-12-2020

Journalistisk nyhedsjæger til erhvervsredaktion


Journalistisk nyhedsjæger til erhvervsredaktion


Nordiske Medier udgiver - som den største virksomhed inden for specialmedier i Norden - nogle af de ældste og mest læste BTB-medier. Vi dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af NORDJYSKE Medier koncernen og har over 200 medarbejdere med base i Aalborg, København, Stockholm, Gøteborg, Oslo og Helsingborg. Nordiske Medier udgiver over 50 medier i fast interval og afholder 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender nyhedsbreve til flere end 600.000 modtagere og har ifølge Gallup omkring 450.000 læsere af vores magasiner og aviser - alene i Danmark.


Vi udvider nu redaktionen og søger en journalistisk nyhedsjæger til Kommunefokus, der er et magasin og en nyhedsportal. Dit fokus bliver derfor på kommuner og regioner.

Jobbet
Hvis du er en rigtig nyhedsjæger, har du nu mulighed for at søge en stilling med stor selvstændighed og base i København. Du kan få en vigtig rolle på én af landets største erhvervsredaktioner i en udviklingsdrevet medievirksomhed, hvor du får mulighed for at sætte dagsorden med nyheder i kendte brands målrettet dansk erhvervsliv. Nordiske Medier har over 50 faste udgivelser i tre lande, hvor Kommunefokus er ét af disse. Dertil kommer 100 særtillæg.

Du bliver skribent til de 10 magasinudgivelser og nyhedsbrevene. Kommunefokus har 2 journalister, der skal finde de bedste nyheder målrettet til beslutningstagere ude i kommuner og regioner.

Vi har især fokus på nyheder, der er så store, at de giver mening at dele på tværs af kommunerne. Det er både personstof, men også nyheder som de andre kommuner taler om og kan lære fra.

Kommunefokus udgives som nyhedsbrev tre gange om ugen og som lækkert magasin 10 gange årligt. Du bliver en del af en redaktion med 22 journalister i København. Dertil kommer kolleger på andre lokationer.

Din profil
Vi forventer, at du er en rigtig nyhedsjæger og kan dokumentere det.
Du har en journalistisk baggrund og har stærke digitale kompetencer og nysgerrighed. Du forstår behovet for at skabe høj, digital trafik og er sulten efter at formidle gode historier digitalt både visuelt og på skrift.

Du brænder for at bevise og videreudvikle dine kompetencer. Kendskab til kommuner og regioner er en fordel, men her lærer vi også gerne fra os. Du skal naturligvis have interesse for at lære området at kende.

Nordiske Medier tilbyder
Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Nordiske Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige".

Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø. Desuden får du:

  • gode udviklings- og fremtidsmuligheder i en ambitiøs mediekoncern
  • stor selvstændighed i den daglige opgavevaretagelse
  • en arbejdsplads med en attraktiv placering ved Nørrebro Station, København

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør og ansvarshavende chefredaktør Niels H. Carstensen. Tlf. 2267 5533 mail: nica@nordiskemedier.dk eller redaktionschef på Licitationen, Christian Brahe-Pedersen på tlf. 4064 9984.

Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk  

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med løn og pension efter overenskomst. Arbejdsstedet er hos Nordiske Medier, Mimersgade 47, 2200 København N.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk senest 15. januar 2021. Vi planlægger at afholde ansættelsessamtaler i januar 2021. Mærk ansøgningen erhvervsredaktionen. Vi ønsker stillingen besat snarest derefter.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.


Kontakt
Kontaktperson
Niels H. Carstensen
Tlf:
2267 5533
Adresse
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2020
Udløber:
15-01-2021
Kviknummer:
LJA-81505672
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media
Lignende job
Boddum Ydby Menighedsråd
Thisted, Nordjylland
Frist:
13-02-2021
KVR Thy-Mors
Aalborg, Nordjylland
Frist:
10-02-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.