''Jobbank'' for afløsere og faste weekendvagter til Service & Rengøring, Aalborg Universitetshospital

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Deltid
Kontakt
Region Nordjylland
Hobrovej 18-22 1
9000 Aalborg
Tlf
22159357
Kontakt
Emilie Engemann Jensen
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-02-2024
Udløber
25-04-2024
Kviknummer
LJA-85357405
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

I Service & Rengøring på Aalborg Universitetshospital ansætter vi løbende afløsere og weekendvagter til rengørings-, service- og køkkenopgaver på vores matrikler i Aalborg. Der er mulighed for at få vagter som fast weekendvagt, som afløser med fast vagtrul (ex. sygevikariat) og med løbende vagter fra dag til dag efter behov – perfekt til dig som søger et ex studiejob eller holder sabbatår.

Du vil få til opgave at udføre forskellige service- og rengøringsopgaver ud fra din arbejdsplan på hospitalets somatiske eller psykiatriske afdelinger eller regionale virksomheder alt efter, hvor du bliver ansat som afløser eller weekendvagt. Arbejdsopgaverne udføres selvstændigt, men i teamet er I fælles ansvarlige for at komme i mål med dagens opgaver. Det er derfor vigtigt, at du kan koordinere dine arbejdsopgaver med resten af teamet og I hjælper hinanden ved travlhed. I vores afdeling har vi ”synlig rengøring”, dvs. at vores medarbejdere udfører deres arbejde, mens der er patienter, pårørende og øvrige faggrupper til stede. Det er en væsentlig del af jobbet, at du er serviceminded over for dem, du møder på din vej og at du i dit daglige arbejde er en god ambassadør for afdelingen.

Som afløser vil dine arbejdsopgaver variere efter, hvilken type afdeling, du har vagter på, da vi varetager rengørings- og serviceopgaver i alle hospitalets rum i psykiatri og somatik lige fra kontorer, omklædning, venteværelser, forhaller samt depot- og skyllerum til undersøgelses-, patient-, røntgen- og operationsstuer mm. Derudover varetager vi også rengørings- og serviceopgaver på ”Ydre områder” som eks. kan være i Regionshuset, Hospice eller Sygehusapoteket. Du vil blive oplært i dine arbejdsopgaver, men vi ser gerne, at du har erhvervserfaring inden for service- eller rengøringsfaget og ikke blot har erfaring med rengøring hjemmefra.

Aalborg Universitetshospital og Psykiatrien er arbejdspladser, der har åbent døgnet rundt alle ugens dage, så derfor ligger vores vagter fra tidligt om morgenen til aftenvagter samt weekendvagter.

Vi søger afløsere, der

 • er mødestabile, fleksible og kvalitetsbevidste i deres arbejde
 • evner at samarbejde både med kollegaer i Service & Rengøring og med øvrige faggrupper
 • er servicemindede over for kunder, patienter og pårørende samt kan gebærde sig med mennesker, som ofte er i sårbare situationer
 • har erhvervserfaring med rengørings-, service- og køkkenopgaver
 • kan arbejde både tidlig- og senvagter. Der vil være vagter, der begynder kl. 6 om morgenen og vagter der slutter om aftenen samt arbejde i weekender

Det praktiske
 • Opslaget vil fungere som en "jobbank", hvor vi læser ansøgninger og kalder til samtale, hvis/når vi får brug for flere afløsere. Du vil få kvittering for modtagelse af din ansøgning og vil blive kontaktet igen, hvis en samtale bliver aktuel.
 • Tiltrædelsesdato vil variere.
 • Dine mødetider og timeantal, afhænger af, hvor vi mangler en afløser/weekendvagt og hvad du er interesseret i. Skriv gerne i din ansøgning, hvor mange timers arbejde, du søger.
 • Skriv i din ansøgning om du er interesseret i faste weekendvagter eller afløservagter
 • Ved eventuelle spørgsmål vedr. stillingen kontakt på mail organisationskonsulent Emilie Engemann Jensen emilie.jensen@rn.dk
  • Dit arbejdssted afhænger af, hvor vi mangler en afløser. Vi har flest afløsere ansat på Aalborg UHs matrikler på Hobrovej eller Reberbansgade, men kan eks også være Psykiatriens matrikler på Mølleparkvej eller Brandevej eller ”Ydre områder” i eks Aalborg Øst, Nørresundby og Porsvej
Du søger stillingen ved at klikke på "søg job" og sende en ansøgning, CV og gerne anbefalinger fra tidligere arbejdsgiver.
Om os
Service & Rengøring er en tværgående afdeling på Aalborg Universitetshospital. Vores kerneopgave er at levere diverse rengørings-, service- og logistikopgaver til hospitalets øvrige faggrupper. Opgaverne udføres på alle tilhørende matrikler til Aalborg Universitetshospital Aalborg Universitetshospital i Aalborg, Farsø, Hobro, Thisted og Psykiatriens matrikler i Aalborg, Brønderslev og Thisted samt regionale institutioner. Vi er cirka 500 medarbejdere, bl.a. linnedkonsulenter, logistikassistenter, rengøringsteknikere, portører og serviceassistenter.

Vi arbejder ud fra Region Nordjyllands ITOP-værdier: Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme. Vores mål er at professionalisere rengørings- og servicefaget samt ledelsen heraf, så vi fortsat kan være den bedste understøttende funktion for hospitalets øvrige faggrupper, udvide vores opgaveportefølje og sikre det bedst mulige forløb for patienterne.
 

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Gem
Virksomhed
Region Nordjylland
Hobrovej 18-22 1
9000 Aalborg
Telefon
22159357
Kontaktperson
Emilie Engemann Jensen
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-02-2024
Udløber
25-04-2024
Kviknummer
LJA-85357405
Jobtype
Deltid
Fag
Øvrige stillinger