SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.733
2.733
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-07-2021

IT-drifts- og automatiseringskonsulent

Vil du være med til at skabe digitale succeshistorier i et moderne og innovativt mediehus?

Med afsæt i visionen om at være Danmarks bedste og mest innovative mediehus arbejder vores IT-drift afdeling på en større transformation og modernisering af vores systemer og landskab både gennem udskiftning, men også via automatisering. Til at understøtte dette arbejde og Det Nordjyske Mediehus fortsatte vækst, søger vi nu en IT-drift- og automatiseringskonsulent.

Om stillingen
Som IT-drift- og automatiseringskonsulent bliver din fornemste opgave, sammen med dine kolleger, at fungere som bindeled mellem partnere, forretning og vores øvrige IT-afdelinger, da den klassiske infrastruktur er outsourcet. Du skal være med til at sikre høj kvalitet og fremdrift samt skabe gode samarbejdsrelationer til forretningen. Dit primære ansvarsområde bliver at skabe stabil drift og optimering heraf.
Af konkrete opgaver kan nævnes:

  • prototyping af ny teknologi i samarbejde med forretningen
  • automatisering af processer og legacy systemer
  • proaktiv opsøgning af nye ideer og initiativer i forretningen
  • dokumentation, som er en vigtig del af, alt hvad vi laver
  • daglig kommunikation og samarbejde med eksterne drift partnere, herunder ekstern Servicedesk
  • teknisk 2. level support på branchespecifikke systemer

Om dig
Indgangen til stillingen kan være mange. Vi forestiller os du har en IT-baggrund med et afsæt i automatisering, IT-drift og en god forretningsforståelse. Som person er du udadvendt, opsøgende, nysgerrig og besidder teknisk snilde. Du er i stand til, i samarbejde med forretningen, at bygge tekniske bæredygtige løsninger mod et moderne mediehus.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med:    

  • Windows Server og Workstation
  • Office 356 - både front og backend
  • automatisering, gerne via Microsoft Power Automate eller lignende teknologier
  • brobygning mellem IT og forretningen

Du søger jobbet hos Det Nordjyske Mediehus, fordi du brænder for at være med til at udvikle vores virksomhed, og fordi du har et ønske om at skabe tilfredse kunder og kollegaer. Du forstår vores kultur og ønsker at efterleve vores værdier.

Vi tilbyder
Ansættelse i en innovativ og moderne mediekoncern, med
dygtige og professionelle kolleger, som brænder for det de laver. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og hvor vi i alt hvad vi laver, efterlever vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige".Vi arbejder i et agilt og innovativt miljø med højt til loftet og med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-driftschef Morten Stig Nørgaard på tlf. 2249 1423 eller på mail msn@dnmh.dk 

For yderligere information om Det Nordjyske Mediehus se https://dnmh.dk/.

Ansættelsesvilkår
Gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i Aalborg. Der er 3 måneders prøvetid.  


Ansøgning
Send din ansøgning og CV i PDF-format til
personale@dnmh.dk senest 12.08.2021 og mrk. ansøgningen "IT-driftskonsulent"

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Om Det Nordjyske Mediehus
Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. Det Nordjyske Mediehus er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos Det Nordjyske Mediehus. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

 

 

Kontakt
Kontaktperson
Morten Stig Nørgaard
Tlf:
22491423
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-07-2021
Udløber:
12-08-2021
Kviknummer:
LJA-82394285
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
03-10-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
26-09-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
29-09-2021
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist: 
10-10-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
10-10-2021
Brønderslev, Nordjylland
Frist: 
10-10-2021
Frederikshavn, Nordjylland
Frist: 
10-10-2021
Thisted, Nordjylland
Frist: 
10-10-2021
Morsø, Nordjylland
Frist: 
10-10-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.