SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.040
2.040
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Smartlift A/S

Smartlift A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 17-09-2019

International servicekoordinator


International servicekoordinator

Har du lyst til at være en del af en international vækstvirksomhed, der i 2019 både blev Børsen Gazelle for tredje gang, og modtog Dansk Industris landsdækkende Initiativpris? Er du samtidig teknisk stærk og har erfaring fra serviceverdenen ja så er du måske den medarbejder, vi søger til en nyoprettet stilling.


Smartlift oplever kraftig vækst, og vore højkvalitets vakuumlifte opererer efterhånden over hele verden, og antallet vokser voldsomt. Derfor har vi behov for at få koordineret og systematiseret den samlede internationale serviceindsats.

Primære opgaver
Med reference til fabrikschefen og i tæt tværfagligt samarbejde med vore øvrige teknikere og specialister får du bl.a. ansvar for at:

  • sikre effektiv og hurtig løsning af maskinproblemer
  • sikre en tæt og løbende dialog med kunden fra start til slut
  • yde teknisk rådgivning og troubleshooting
  • udvikle og implementere fejlfindingsværktøjer, så kunderne bliver så selvhjulpne som muligt
  • styre reklamationsflowet fra første kontakt til kunden til problemet er endeligt løst
  • koordinere samarbejdet med eksterne internationale servicepartnere
  • sikre en proaktiv læresløjfe, så erfaring fra markedsproblemer fremadrettet integreres i nye
    produkter og i løbende produktion.

Personprofil
Du kommer formentlig med en teknisk/faglig uddannelse det kan være maskinmester, landbrugsmaskinmekaniker eller lignende. En anden indgangsvinkel kan være stor teknisk indsigt kombineret med flere års praktisk erfaring. Det vigtigste er, at du har indgående kendskab til serviceverdenen, og har erfaring fra en lignende stilling. Du arbejder systematisk og analytisk, er dreven IT bruger primært Excel og Navision, og du begår dig let og ubesværet på minimum dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du robust, uhøjtidelig, og kan begå dig gnidningsløst overalt i organisationen. Du er udadvendt og en god kommunikator, der formår at træffe beslutninger selv i pressede situationer. Du er en udpræget selvstarter, men er samtidig teamplayer med sans for tværfagligt samarbejde.

Da der er tale om en nyetableret servicefunktion, er der stor mulighed for selv at præge stillingens indhold i en virksomhed med fuld værdikæde: produktudvikling, planlægning, indkøb/sourcing, produktion, salg, kvalitet/service. Stillingen er med udgangspunkt i vores fabrik i Nykøbing Mors, og der vil være tale om meget begrænset rejseaktivitet. Da du kommer til at arbejde over flere tidszoner, er du indstillet på en fleksibel arbejdstid.

Stillingen ønskes besat hurtigt og ansøgninger vil blive behandlet løbende. For yderligere information er du meget velkommen til at kontakte Plant Manager Mogens Guldberg Røn på tlf. + 45 9772 2911 eller + 45 2498 0011.

Ansøgninger sendes til job@smartlift.com snarest muligt.

Kontakt
Kontaktperson
Mogens Guldberg Røn
Tlf:
2498 0011
Adresse
7900 Nykøbing M
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-09-2019
Udløber:
17-10-2019
Kviknummer:
LJA-75704433
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Service
Lignende job
Aalborg Universitet
Aalborg, Nordjylland
Frist:
25-02-2020
HJULMANDKAPTAIN ADVOKATPARTNERSELSKAB
Aalborg, Nordjylland
Frist:
12-04-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.