Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hosta Industries A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-12-2018

Internal Sales Support, Hosta Industries A/S

Vi søger ny medarbejder i salgsafdelingen til stillingen Internal Sales Support. På teamet er en dynamisk og energirig indstilling, hvilket er nødvendigt i at sikre ordre- og tilbudshåndtering så kvalitet, levering og service er i top.

Internal Sales Support - stærk systemforståelse og teknisk flair

Da en af vores gode medarbejdere i salgsafdelingen har fået anden funktion i virksomheden søger vi en ny Internal Sales Support. Med reference til salgschefen bliver du en del af et velfungerende team, som sikrer ordre- og tilbudshåndtering med fokus på kvalitet, leveringssikkerhed og et højt serviceniveau til vores kunder.

Som Internal Sales Support er din primære opgave at udarbejde tilbud og varetage ordrebehandling, hvor du afklarer kundens behov og sikrer det rette produktionsgrundlag. Du vil have løbende dialog med kunderne og sikre, at den daglige samhandel forløber planmæssigt. I dit arbejde får du desuden et tæt samarbejde med eksternt salg, teknisk afdeling, logistik og indkøb. Dine opgaver er:

  • Ordre- og tilbudsbehandling; herunder gennemgang af kundens tegning, afklare tekniske forhold, udregne pris og evt. udfærdige tilbud, oprette ordre og produktionsgrundlag samt opdatere kundens data i CRM
  • Løbende vedligehold af produktionsgrundlaget herunder produktionstekniske detaljer, tider mv.
  • Vareopdatering i forbindelse med revisionsændringer eller tilretning i forbindelse med optimeringer mv.
  • Vareoprettelse i forbindelse med nye projekter eller kunder, hvor der skal oprettes korrekt produktionsgrundlag og eventuelt instruktioner til produktionen
  • Opfølgning på tilbud, kundesamarbejde og kundetilfredshed

 

Struktureret med teknisk indsigt
Du har tidligere arbejdet med tilbuds- og ordrebehandling i en underleverandørvirksomhed, hvor du har oprettet varenumre fra bunden og brugt ERP systemer som dit væsentligste arbejdsredskab – gerne Microsoft Dynamics Navision. Du er vant til at behandle ordrer og udarbejde tilbud, hvor man skal forstå og forholde sig til kundernes krav og tekniske dokumentation. Brancheerfaring er en fordel – ikke et krav – men det er vigtigt, at du har erfaring med tegningslæsning samt en grundlæggende indsigt i materialer og processer inden for pladebearbejdning.

Du har flair for it og en god datadisciplin, ligesom du har gode kommunikative evner såvel mundtligt som skriftligt. I jobbet kommer du til at arbejde med MS Office, Microsoft Dynamics Navision, CRM samt processpecifikke programmer såsom BySoft.

Du er et ordensmenneske, som arbejder struktureret med sans for detaljen – uden at miste overblikket. Som person er du energisk og arbejdsom og sætter en ære i at få løst og leveret på teamets opgaver. Du tager stort ansvar for dine opgaver og vil gøre dit for at sikre virksomhedens fokus på kvalitet og leveringssikkerhed.
Dit gode humør og positive livssyn er med til at sikre et godt og konstruktivt samarbejde med både kunder og andre funktioner i virksomheden. Du vægter fleksibilitet og samarbejde og gør altid dit ypperste for at finde en løsning sammen med kunden.

Del af solid og udviklingsorienteret virksomhed
Vi tilbyder en stilling i en kvalitetsbevidst virksomhed med kort vej fra tanke til handling og en positiv og uformel kultur, hvor det gode kollegaskab vægtes højt. Du motiveres af at være en del af en virksomhed i udvikling, hvor man prioriterer frihed under ansvar og gerne udvikler på sine medarbejdere.

Sådan ansøger du

Ansøgning og spørgsmål
Du skal sende din ansøgning mrk. Internal Sales Support via linket i annoncen. Ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen bedes du kontakte HR Manager Anja Klitgaard-Hermansen på akh@hosta.dk eller tlf. +45 98 28 16 77.

 

Bemærk at vi holder ferielukket i perioden 22. december - 2. januar, hvorfor vi ikke kan besvare henvendelser der.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
81100565
Adresse
9320 Hjallerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-12-2018
Kviknummer:
LJA-68997013
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Transport og logistik
Lignende job
Thisted - Karetmagervej
Thisted, Nordjylland
Frist:
12-08-2019
Thisted - Karetmagervej
Thisted, Nordjylland
Frist:
04-09-2019
Job fra denne arbejdsgiver
Brønderslev, Nordjylland
Frist: 
11-07-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.