Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 12-03-2019

Innovativ IT-projektleder

Innovativ IT-projektleder med stort drive

Skal du være med til at drive digitaliseringen af IT-systemlandskabet i en af landets største mediekoncerner? NORDJYSKE koncernen søger en skarp IT-projektleder, der skal stå i spidsen for digitaliseringen af vores IT-systemlandskab og være brobygger mellem koncern-IT og forretningen.

Jobbet

Vores nye IT-projektleder skal være med til at drive digitaliseringen af vores IT-systemlandskab med fokus på vores forretningssystemer, men også mod vores outsourcede IT-infrastruktur.

Opgaverne er mange og udfordrende, herunder kortlægning af behov, krav og beskrivelser samt dokumentation og digitalisering af processer i forhold til anvendelse af best practice metodik. Det er desuden en væsentlig opgave at konsolidere processerne på tværs af områder og afdelinger med henblik på at automatisere så meget som muligt.

Du bliver ansvarlig for detailplanlægning af projektplaner, leveringstider og interne såvel som eksterne ressourcer til udførsel af opgaver. Som projektleder skal du naturligvis også tænke BI ind i forretningsløsninger og dermed understøtte vores mål om en datadrevet virksomhed.

Der er tale om en nøglerolle, som har snitflader mod stort set alle øvrige afdelinger i koncernen, og opgaverne skal løses i tæt samspil med forretningen. Din fornemste opgave bliver at kunne udtænke og inspirere med alternative/nye digitale muligheder samt sikre kommunikationen til forretningen. Vi lægger derfor vægt på, at du har empati og forstår, hvad der driver og motiverer organisationens forskellige kulturer fra redaktion og salg til produktion og distribution.

Stillingen er en stabsfunktion i koncern-IT og har reference til koncernens IT-chef. Arbejdsstedet er vores hovedkontor i Aalborg Øst tæt ved E45.

Kvalifikationer
Du brænder naturligvis for den digitale verden, teknologi og automatisering, og vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse indenfor IT. Det er et krav, at du har minimum 5 års erfaring med ledelse af it-/udviklingsprojekter - enten fra IT-branchen eller som intern projektleder i en større virksomhed. Vi har høje krav til dig faglighed, men kan til gengæld tilbyde vide rammer og et stort ansvar. Vi lægger desuden vægt på følgende:

  • Erfaring med ERP-forretningssystemer (gerne 2016 Navision platformen)
  • Erfaring med IT-infrastruktur udrulninger, opgradering og change management
  • Relevant faglig certificering
  • Kendskab til og erfaringer med BI-løsninger
  • En skarp forretningsforståelse samt fremragende kommunikations- og samarbejdsevner
  • Et stort drive og højt energiniveau
  • Et ønske om og evne til at udfordre gamle velafprøvede løsninger

NORDJYSKE Medier tilbyder
Ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. Du får dygtige og professionelle kollegaer med stor indsigt i branchen, som brænder for det de laver. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier. Gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer og pensionsordning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til koncern IT-chef Thomas Bak Olesen på tlf. 28 92 42 41. Se evt. mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk

Ansøgning vedlagt CV sendes i PDF-format til personale@nordjyske.dk

Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

NORDJYSKE Medier er en publicistisk virksomhed, der med afsæt i en lang levetid former en innovativ fremtid.

Vi skaber nærkontakt mellem mennesker gennem udgivelse af dagblade, ugeaviser, radio, tv, web, mobil og en række trykte og digitale erhvervsmedier.

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.Kontakt
Kontaktperson
Thomas Bak Olesen
Tlf:
2892 4241
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-03-2019
Udløber:
11-04-2019
Kviknummer:
LJA-71495964
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Media
Lignende job
HR-Online
Nordjylland
Frist:
24-06-2019
PARKPARK A/S
Nordjylland
Frist:
24-06-2019
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
13-06-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.