Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Fjordvejs Maskinfabrik

Fjordvejs Maskinfabrik

|
Nordjylland
|
Indrykket 28-05-2018

Ingeniør/teknisk designer

Da vi ønsker at fastholde vores ledende position som leverandør af bulk håndteringssystemer til hele verden og oplever en stor efterspørgsel efter vore løsninger, søger vi en ny fleksibel og engageret medarbejder med teknisk baggrund til at hjælpe os. Til vores tegnestue søger vi en ny kollega, som sammen med de øvrige teknikere på tegnestuen er klar til at tage udfordringerne op.

Fjordvejs Maskinfabrik A/S er inde i en rivende udvikling og i gang med en modernisering af såvel administration, IT-systemer og produktion. Vi har nyligt taget ny og moderne administrationsbygning i brug.

Arbejdsopgaver:

  • Konstruktion og dokumentation.
  • Produktionsmodning, inklusive udarbejdelse af produktionsgrundlag.
  • Udarbejde layout og projekttegninger i tæt samarbejde med salg og produktion.
  • Udøve projektlederopgaver.

Kvalifikationer:

  • Teknisk designer, ingeniør eller maskinmester.
  • Erfaring fra lignende job.
  • Erfaring med konstruktion.
  • Gerne erfaring med projektledelse.
  • Gerne branche relateret erfaring.
  • Vi anvender MS Office, NAV, SketchUp, Acad MD og Acad Inventor.

Grundet vores meget internationale kundesammensætning er det en nødvendighed, at du kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

I et samspil med salgsafdelingen vil der løbende være kontakt med kunder, hvorfor en udadvendt og tillidsskabende person med en forretningsmæssig indstilling er nødvendig. Stillingen indeholder store muligheder for personlig og faglig udvikling. Et spændende og udfordrende job i samspil med kompetente kolleger. Løn forhandles individuelt.

Finder du ovenstående interessant, er du velkommen til at sende din ansøgning til Produktionschef Karsten Bjerre på kab@fjordvejs.dk som også gerne supplerer med yderligere oplysninger på telefon 20 80 41 90

Ansøgningsfrist 30/6-2018

Fjordvejs Maskinfabrik A/S har ca. 60 entusiastiske medarbejdere og en omsætning på ca. det samme i millioner. Vi udvikler og producerer transportudstyr til industrien, hvor vi går ind og laver individuelle løsninger til de enkelte kunder. Vi har kunder over hele verden, og vi tør godt kalde os specialister inden for vores felt. Vi leverer transportudstyr til fiskefoderfabrikker, fiskemelsfabrikker, kød- og benmelsfabrikker, tørmørtelfabrikker, kalkværker, korn- og foderstoffer, pet food fabrikker og mange andre professionelle aktører. Vi siger vi kan transportere alle former for bulk varer bare det er tørt.

Kontakt
Kontaktperson
Karsten Bjerre
Tlf:
2080 4190
Adresse
Fabriksvej 14, V. Lyby
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-05-2018
Udløber:
30-06-2018
Kviknummer:
LJA-61731926
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og udvikling,
Ingeniør og naturvidenskab,
Kontor og administration
Lignende job
Farsø Tandlægehus
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
14-05-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
18-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.