Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Johnson Controls Denmark

Johnson Controls Denmark

|
Nordjylland
|
Indrykket 06-02-2019

Industri køletekniker

Johnson Controls Danmark søger en Industri Køletekniker til område Nordjylland.

Johnson Controls Køleteknik består af 160 ansatte som beskæftiger sig med salg, projektering, installation og servicering af køle-fryse og varmepumpe anlæg på både industrielle og kommercielle køleanlæg, primært i Danmark. Der er også muligheder for udfordringer på Færøerne, Grønland og resten af verden.

Med udgangspunkt fra egen bopæl søger vi til Johnson Controls Køleteknik engagerede kollegaer med køleteknisk baggrund. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt med tildelte opgaver, som eftersyn eller reparation af køle-, fryse- og varmepumpe anlæg.

Du vil referere til vores Serviceleder for området og blive en del af et dynamisk og engageret team af dygtige teknikere i et venligt og humoristisk arbejdsmiljø. Som Køletekniker hos Johnson Controls Køleteknik vil du opleve en hverdag med afvekslende opgaver og med mulighed for at have indflydelse på din arbejdsdag, samt personlig og faglig udvikling. Ansættelse indebærer desuden bilordning, mobiltelefon og PC, løn efter kvalifikationer og en god pensionsordning med sundhedsforsikring.

Hvordan du vil gøre det

  • Service- og eftersynsopgaver hos kunder på et bredt spekter af køle- fryse og varmepumpe anlæg.
  • Vedligeholds reparationer af industri køle udstyr ved kunder.
  • Opstart og indregulering af nye anlæg i samarbejde med Contracting afdelingen.
  • Forebyggende vedligeholdelse og fejlfindingsopgaver på kundeanlæg.
  • Opgradering- og ombygningsopgaver på kundeanlæg.

Hvem vi leder efter
Du har en teknisk uddannelse eller erfaring som køletekniker, er D-certificeret og dertil en bred el-teknisk viden og kan fejlfinde på elektriske systemer. Du holder orden på dine ting og løser dine arbejdsopgaver med en god kvalitet. Da meget af vores kommunikation foregår via PC er det et plus, hvis du har god erfaring med MS Office pakken, samt grundlæggende PC færdigheder. Du kan begå dig på dansk og kendskab til engelsk, såvel mundtligt som skriftligt, og har et gyldigt kørekort.

Vi har høj fokus på sikkerhed, og vores medarbejderes sikkerhed betyder alt det er derfor vigtigt at du betragter dette som en selvfølge i dit daglige arbejde.

Du har en positiv, udadvendt og serviceminded indstilling til job og kollegaer, og har gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du sætter pris på at give kunderne høj service, kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst og kan bevare overblikket selv i pressede situationer.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Lyder dette som dig? Så send os din ansøgning med det samme, da vi behandler ansøgninger i takt med at vi modtager dem. Tiltrædelse sker efter aftale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Branch Manager Bjørn Søby på: bjoern.soeby@jci.com

Kontakt
Kontaktperson
Bjørn Søby
Adresse
Christian X's vej 201
8270 Højbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
08-03-2019
Kviknummer:
LJA-70465026
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Service
Lignende job
Asgaard Recruitment
Thisted, Nordjylland
Frist:
17-10-2019
HOBRO KIRKE
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist:
09-09-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.