SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.672
1.672
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JELD-WEN Danmark

JELD-WEN Danmark

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-09-2020

Industri-elektriker, automatiktekniker eller tilsvarende

FRISK INDUSTRI ELEKTRIKER, AUTOMATIKTEKNIKER ELLER TILSVARENDE
SØGES TIL JELD-WEN (SWEDOOR) I LØGSTØR HURTIGST MULIGT


Du skal have lyst til at arbejde i en vedligeholdelsesafdeling, primært på daghold, sammen med 8 gode kolleger. Du skal være dygtig til at se muligheder og løsninger i forhold til vores maskiner, og arbejdet omfatter stort set alt teknisk arbejde, inkl. programmering, fejlfinding og optimering på PLC styringer, frekvensomformere, mv. på vores maskiner og anlæg.

Vi er en virksomhed i fuld drift og har brug for dig til at holde vores maskinpark og systemer gående, så vi kan få produceret døre til vores kunder. Har du lyst - eller kender du en, der matcher ovenstående - og har du mod på at tage udfordringen op, så er der gode muligheder for et spændende og afvekslende job hos os under gode forhold.

Send din ansøgning til Jens Jensen, Maintenance manager, JELDWEN Northern Europe på jejensen@jeldwen.com og husk venligst at bekræfte, at vi må bruge dine personlige data til formålet.


JELD-WEN Windows & Doors er en amerikansk koncern med en canadisk kapitalfond som hovedaktionær. Koncernen har aktiviteter på fire kontinenter og er verdens største inden for sit felt. JELD-WEN er også i Europa ledende inden for produktion og markedsføring af døre. JELD-WEN Northern Europe har salgs- og produktionsenheder i 7 europæiske lande - Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Rusland. Her arbejder mere end 3.200 dedikerede medarbejdere for at realisere den vækststrategi, som skal gøre JELDWEN markedsledende. I Danmark er JELD-WEN nr. 73 på Top 100 over danske virksomheder. Northern Europe omsætter samlet for mere end 300 mio. EUR årligt.

Kontakt
Kontaktperson
Jens Jensen
Adresse
Danmarksvej 9
9670 Løgstør
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-09-2020
Udløber:
25-10-2020
Kviknummer:
LJA-81178197
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Energi,
Industri & Håndværk
Lignende job
Siemens
Aalborg, Nordjylland
Frist:
27-12-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.