SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.407
2.407
 JOBS
Gem annonce
Vesthimmerlands Kommune

Vesthimmerlands Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-12-2021

HR-konsulent med fokus på strategi og udvikling (Barselsvikariat)

25. januar 2022

Kan du understøtte Vesthimmerlands Kommunes øverste ledelse i at nå i mål med strategiske indsatser? Har du strategisk flair og erfaring med udvikling af ledelse, organisation og mennesker? Så er du måske den kandidat, vi leder efter.

Stillingsbeskrivelse

Vi leder efter en kollega til Team HR, som har en bred erfaring med HR og evner at arbejde målrettet og strategisk med at flytte organisationen, så vi opnår vores mål.

Det er vigtigt for os, at du kan arbejde selvstændigt, er klar på at lave fodarbejdet og samle trådene, samt er i stand til at analysere og facilitere processer ud fra et struktureret procesdesign. Vi ser gerne, at du naturligt kan udvikle strategiske indsatser for HR-området i tråd med de overordnede visioner og mål, og kan omsætte disse til konkrete løsningsforslag.

I dit arbejde forventer vi, at du helt naturligt skaber struktur og overblik - både for dig selv og andre, og at du følger op, hvor det er nødvendigt. Som HR konsulent danner du let relationer og netværk, ligesom du har modet til at tænke nyt og udfordre det vante. Du evner at møde alle i øjenhøjde og gør dig umage for at kommunikere nærværende, præcist og målrettet, ligesom du formår at formulere og kommunikere komplekse sager på en let og forståelig måde.

Som person er du tillidsvækkende og vedholdende, samt evner at indgå som sparringspartner for lederne. Med din viden om ledelse og din flair for kommunikation, rådgivning og formidling understøtter du ledernes udvikling, så de bliver en succes i jobbet. Du har en høj faglighed og en bred viden og erfaring på tværs af de kommunale arbejdsområder.

Du har viden og interesse inden for forebyggelse og sundhedsfremme, og forstår at bruge denne til at udvikle kommunens Sundhedsordning, så den understøtter Direktionens strategi om at skabe en attraktiv arbejdsplads.

 
I jobbet vil du særligt få ansvar for følgende arbejdsområder:

  •  Strategisk og praktisk ledelsesudvikling.
  • Proceskonsulentopgaver inden for leder- og teamudvikling, trivsel, psykisk arbejdsmiljø, sygefravær, værdiarbejde, strategiudvikling m.m. for de enkelte afdelinger i kommunen.
  • Projektledelse af strategiske projekter, som igangsættes af kommunens øverste ledelse.
  • Løbende udarbejdelse af sagsfremstillinger og oplæg til Chefforum, Direktion og MED-hovedudvalget.
  • Administration, koordinering og udvikling af kommunens Sundhedsordning med fokus på sundhedsfremme og forebyggelse.
  • Ad hoc HR opgaver.

Din baggrund

Du har en relevant videregående uddannelse og erfaring med at understøtte ledere i en politisk styret organisation eller en større virksomhed. Det er en fordel, hvis du har ledererfaring, er uddannet proceskonsulent og/eller projektleder. Har du arbejdet med forebyggelse eller sundhedsfremme, er det et ekstra plus.

I HR-afdelingen arbejder vi med udarbejdelse af person- team- og lederprofiler via profilværktøjet PeopleTools, hvorfor en certificering heri ligeledes vil være et plus, men ikke et krav.

Afdelingen

Team HR er en del af HR-afdelingen, som desuden består af lønsagsbehandlere, elever og personalekonsulener. Du vil få din faste kontorplads i et storrumskontor med 16 pladser, hvor alle er klar til at yde sparring på tværs af faggrupper.

HR-afdelingen er fysisk placeret på Rådhuset i Aars, hvor ca. 230 medarbejdere har deres daglige gang.

Vi tilbyder

Et velfungerende team, som består af fire HR-konsulenter og en studentermedhjælper, som samlet set arbejder med opgaver der spænder bredt med hovedoverskrifter som proceskonsulentarbejde, ledersparring og -udvikling, projektledelse, rekruttering, onboarding, administration og udvikling af den kommunale sundhedsordning samt MED- og arbejdsmiljøområdet.

I teamet er der en uformel omgangstone, og der arbejdes fleksibelt og på tværs af hele organisationen. Sparring og erfaringsudveksling vægtes højt, da det ses som afgørende for teamets fælles succes. Teamet er generelt meget åbne og villige til at dele ud af erfaringer og kompetencer.

På Rådhuset tilbydes kantineordning, hvor der betales pr. selvvalgt måltid. VHK har desuden en Sundhedsordning, som du kan benytte dig af, ligesom du har mulighed for at melde dig ind i personaleforeningen. Vi gør opmærksom på, at der er Røgfri arbejdstid på alle matrikler.

Løn- og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse er den 1. april 2022. Der er tale om et barselsvikariat, hvorfor du ansættes i en begivenhedsbestemt ansættelse, hvor fratrædelsesdato endnu er ukendt, dog forventelig februar 2023.

Øvrige ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.
Der vil være mulighed for fleksibel arbejdstid og hjemmearbejde, efter aftale med nærmeste leder.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af HR-afdelingen; Ulla Fomsgaard på 51 82 10 91 eller ulf@vesthimmerland.dk


Samtaler forventes afholdt tirsdag den 8. februar 2022.
- Umiddelbart før samtalen vil du blive præsenteret for en case, som inddrages i samtalen.

Anden samtalerunde afholdes eventuelt fredag den 11. februar 2022.
- Forud for anden samtalerunde vil der blive udarbejdet en personprofil, som et led i ansættelsesprocessen.

Ansøgningsfrist: 25. januar 2022

Tiltrædelse: 1. april 2022

Arbejdssted: Vestre Boulevard 7, 9600 Aars

Kontaktperson:

Ulla Fomsgaard
Telefon: 9966 7949
Mobil: 5182 1091
ulf@vesthimmerland.dkVesthimmerlands Kommune ligger ved Limfjorden i smørhullet mellem Viborg og Aalborg. En kommune som indeholder dejlig natur med mange muligheder på vand og land til stærke lokalsamfund og byer i udvikling.

Der er omkring 36.500 indbyggere i Vesthimmerland, mens der i selve kommunen er 3.500 ansatte, og administrationen er fordelt på fire administrationsbygninger i henholdsvis Farsø, Aalestrup, Løgstør og Aars. Kommunes slogan er "Lyst til at gøre en forskel" mens #voresvesthimmerland er fortællingen om Vesthimmerland.

Som kommune arbejder vi hver dag hårdt for at sikre, at vores indbyggere trives og har det godt. Vesthimmerlands Kommune skal nemlig være et godt sted at bo for både børn, unge og voksne.


I Vesthimmerlands Kommune som arbejdsplads er medarbejdernes trivsel og tilfredshed med jobbet fundamental for os. Vi har høj faglighed og leverer kompetent opgaveløsning på baggrund af medindflydelse og medbestemmelse, åben dialog og balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi arbejder med sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse ved at inspirere til en sund livsstil og ved at sikre et godt arbejdsmiljø. Vesthimmerlands Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Ulla Fomsgaard
Tlf:
5182 1091
Adresse
Vestre Boulevard 7
9600 Aars
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2021
Udløber:
25-01-2022
Kviknummer:
LJA-83126566
Jobtype:
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Human Resources,
Ledelse,
Offentlig,
Øvrige stillinger
Gem annonce
Lignende job
HR Afdeling
Nordjylland
Frist:
23-02-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.