SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.646
1.646
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 27-10-2020

HR-chef til Jammerbugt Kommune

ENGAGERET CHEF TIL HR

Vi insisterer på at være en god arbejdsplads i Jammerbugt Kommune vil du være med til at gøre en forskel for kommunens ledere og medarbejdere? Så har vi en spændende stilling som chef for Jammerbugt Kommunes HR-afdeling.

Jammerbugt Kommunes HR-afdeling løser en bred vifte af HR-opgaver og bidrager til, at vores arbejdspladser fungerer godt. En høj kvalitet i samarbejdet mellem HR og kommunens ledere giver det bedste grundlag for at løse kerneopgaverne i kommunen som helhed.

HR har i de seneste år arbejdet fokuseret med at gå fra at være et klassisk løn- og personalekontor til at være ledernes foretrukne samarbejdspartner inden for hele HR- paletten. Kvalitet og sammenhæng i opgaveløsningen samt afdelingens egen innovation er derfor nøgleord i det vi vil være kendte for. HR ønsker at gøre forskellen!

DINE KOMPETENCER
Vi er på udkig efter en både dygtig og erfaren leder. Vi forestiller os, du har en solid ledererfaring og en bred HR-faglighed med godt kendskab til løn- og personaleområdet, MED-systemet samt den brede vifte af øvrige HR-udviklingsopgaver, vi oplever en stadig stigende efterspørgsel efter.

For at lykkes er det derfor nødvendigt, at du både har en god forståelse for områdets administrative opgaver, fortsatte digitalisering samt for de større HR-mæssige projekter og udviklingstiltag. Afdelingen bidrager ofte og aktivt ind i direktionens og chefgruppens arbejde med både data, rapporter, politikker, metode- og procesoplæg. Ligesom afdelingen sekretariatsbetjener vores hoved-MED, assisterer ved lederrekrutteringer, omsorgssamtaler, personalesager, introduktionsforløb, arbejdsmiljøopgaver og meget mere.

Læs det fulde opslag - og søg stillingen på www.jammerbugt.dk

ANSØGNINGSFRIST 22. november 2020

Læs mere og søg stillingen på: www.jammerbugt.dk

Kontakt
Kontaktperson
Michael Binderup
Tlf:
4191 2007
Adresse
Toftevej 43
9440 Aabybro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-10-2020
Udløber:
22-11-2020
Kviknummer:
LJA-81315378
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Human Resources,
Ledelse,
Offentlig
Lignende job
POWER PEOPLE DANMARK ApS
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
07-12-2020
POWER PEOPLE DANMARK ApS
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
11-12-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.