SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.898
1.898
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier A/S

NORDJYSKE Medier A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-03-2020

HR Business Partner

Rekruttering -  Kompetenceudvikling - Sparringspartner for ledelsen

NORDJYSKE Medier er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. NORDJYSKE Medier er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos NORDJYSKE Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos NORDJYSKE Medier. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Til at understøtte udviklingen søges nu en HR Business Partner


Hvem er vi og hvad bliver dine arbejdsopgaver?

Du tilbydes et spændende job med afvekslende opgaver og en stor kontaktflade samt muligheden for at blive en del af en dynamisk arbejdsplads med en uformel kultur og engagerede kolleger. Du kommer med på en spændende og udfordrende rejse, hvor du kommer tæt på beslutningsprocesserne og får mulighed for at bidrage til udviklingen af forretningen.

Du bliver en del af et HR-team med 8 engagerede kolleger, heraf 3 HR Business Partnere. Der er i teamet et tæt samarbejde mellem HR Business Partnerne og Løn- og HR-konsulenterne omkring rådgivning, opgaveløsning og servicering af lederne i de forskellige forretningsområder.

Vi har primært arbejdssted på Langagervej i Aalborg, men det forventes også, at vi er tilstede på vores øvrige lokationer i Nordjylland, København og Stockholm. Du refererer til vores ledende HR Business Partner.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at være 1) HR Business Partner for en række af vores ledere med opgaver som people review, rekruttering, ansættelsesretlig sparring, teamudvikling 2) at indgå i tværgående ansvarsområder og supportere årshjulsaktiviteter i HR og 3) at medvirke og drive projekter som medarbejder engagementsmålinger, opbygning af kompetence-mapping, lean af vores HR-processer og sikring af at disse lever op til lovgivningen

Hvad tilbyder du os?
Du er vant til at arbejde som HR Business Partner med stor bredde og solid personalejuridisk kompetence gerne med erfaring fra en videns- og kommerciel virksomhed. Du har erfaring med datadrevet HR og har en relevant videregående uddannelse.

Du kommunikerer godt, arbejder proaktivt, har forretningsforståelse, er god til at skabe relationer og er kendt for dit løsningsorienterede samarbejde. Som person har du et holistisk mindset og evner at bevare overblikket, når hverdagen bliver lidt hektisk. Du er god til at planlægge, følge op og følge til dørs, og får eksekveret på opgaverne i tæt samspil med dine kolleger.

Ansættelsesvilkår
Gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid med primært arbejdssted i Aalborg.

Alt det praktiske

Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordjyske.dk hurtigst muligt, da vi løbende holder ansættelsessamtaler. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ledende HR Business Partner Malene V. Nielsen mail: malene.virring.nielsen@nordjyske.dk eller mobil 28408842 eller Koncerndirektør HR, IT og interne kommunikation Marian Andreasen: mail: mja@nordjyske.dk. eller mobil 40541751. Vi glæder os til at modtage dit CV og ansøgning.

For yderligere information om NORDJYSKE Medier se www.nordjyskemedier.dk.

NORDJYSKE Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.


Kontakt
Kontaktperson
Malene V. Nielsen
Tlf:
2840 8842
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-03-2020
Udløber:
02-04-2020
Kviknummer:
LJA-79617407
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Human Resources,
Media
Lignende job
Komplex ApS
Nordjylland
Frist:
22-10-2020
Job fra denne arbejdsgiver
Morsø, Nordjylland
Frist: 
02-10-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.