SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.831
1.831
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SENSU A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 14-06-2019

Head of Finance

STARTEX er én af Nordeuropas største og mest erfarne aktører inden for produktion og distribution af markedets mest kendte og aktuelle brands inden for sko og beklædning til sport og fritid. Virksomheden, der er etableret i 2002, har cirka 39 medarbejdere og er beliggende i moderne domicil i Svenstrup syd for Aalborg.

STARTEX designer og producerer egne brands og samarbejder med nogle af de største mærkevareproducenter inden for herretøj og sportstøj. Produkterne sælges nationalt og internationalt til førende detailkæder. STARTEX er en økonomisk stærk virksomhed, der samtidig er udnævnt til Gazelle i 2011, 2012 og 2013. 

Til at videreudvikle organisationen og understøtte vækststrategien søges nu en

Head of Finance

Talknuser til velkonsolideret virksomhed i vækst

Med reference til virksomhedens CEO bliver du ansvarlig for ledelse og udvikling af økonomiafdelingen, hvor du bærer det regnskabsmæssige ansvar, hvilket indbefatter bogholderi, løn, likviditetsstyring og lagerstyring i forhold til afskrivninger og værdibeholdning. Du bliver ligeledes ansvarlig for at udarbejde strategiske analyser, prognoser og budgetter og på baggrund heraf rapportere til virksomhedens CEO samt følge op på og udvikle KPI’er til styring af fremadrettede aktiviteter. Herudover vil du ligeledes tage del eksekveringen, fastholdelsen og videreudviklingen af virksomhedens strategi og bidrage til virksomhedens fælles succes.

Det forventes, at du har en relevant økonomisk baggrund eksempelvis HD-R, Cand. Merc. Økonomistyring, Cand.merc.aud eller lignende. Det vigtigste er, at du har en solid økonomisk erfaring med lignende opgaver og har erfaring med både økonomifunktionen og ledelse. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring fra handelsvirksomhed. Du er erfaren bruger af Microsoft Dynamics Navision, og da der er tale om en international orienteret virksomhed, forventes det, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau.

Som person er du kendetegnet af struktur, overblik og en analytisk tilgang til opgaverne. Du har en sund tal- og forretningsforståelse, og du arbejder proaktivt, målrettet og løsningsorienteret. Du er forudseende, vedholdende og kvalitetsbevidst, og du motiveres af at arbejde hands-on og på tværs af organisationen. Du er kendetegnet af dit drive og dit engagement samt af dine gode kommunikations- og samarbejdsevner.

Det forventes, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand til virksomheden i Svenstrup. Der skal beregnes nogle enkelte rejsedage om året.

Vi tilbyder en udfordrende og selvstændig stilling med mange spændende faglige og personlige udfordringer og udviklingsmuligheder. Du bliver en del af en velkonsolideret international orienteret arbejdsplads med et inspirerende arbejdsmiljø og en stærk kultur, hvor der er stor mulighed for at udvikle rollen henover de kommende år. Du får en central rolle, som giver dig mulighed for at få indflydelse på den fremadrettede udvikling i afdelingen og virksomheden.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør Thomas Bech på +45 22 89 89 76 fra Sensu A/S. For yderligere information om STARTEX se www.startex.dk.

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9230 Svenstrup J
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-06-2019
Kviknummer:
LJA-74100371
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig,
Ledelse
Lignende job
BrainSearch Network
Aalborg, Nordjylland
Frist:
08-11-2019
By- og Landskabsforvaltningen
Aalborg, Nordjylland
Frist:
21-10-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.