Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Head of Finance - CoolRunner

SENSU A/S

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
SENSU A/S
Assensvej 5
9220 Aalborg Øst
Kontakt
 
Tlf
61809091
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2022
Udløber
11-07-2022
Kviknummer
LJA-83638284
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig, Ledelse

CoolRunner er Skandinaviens største fragtportal og en dansk logistikvirksomhed, der består af 35 kompetente medarbejdere. CoolRunner har fokus på at være branchens stærkeste leverandør af højteknologiske løsninger til den cirkulære økonomi og e-handel. CoolRunner skaber unikke muligheder for dansk e-handel via intelligente, datadrevne og kundecentrerede løsninger.

CoolRunners løsninger er udviklet med henblik på at skabe rammerne for, at danske virksomheder kan konkurrere med store udenlandske webshops. Virksomheden er i konstant fornyelse og forgængere i forhold til den digitale tidsrejse.

I syv år har CoolRunner hjulpet deres kunder med levering af pakker fra A til B og C2C, og i dag har virksomheden mere end 350.000 glade privatkunder samt 4000 erhvervskunder. Med en omsætning på et stort trecifret millionbeløb, og med den nyeste teknologi til at internationalisere, er vejen banet til, at virksomheden vil fortsætte vækstrejsen de kommende år.

Til at varetage ledelsen af virksomhedens økonomiafdeling, søges der nu en datadrevet og analytisk Head of Finance.

Dataknuser til unik datadrevet logistikvirksomhed

Har du en brændende interesse for tal, data og detaljer, og vil du arbejde i en virksomhed, som går forrest, når det vedrører udvikling og levering af fremtidens logistikløsninger? Som Head of Finance hos CoolRunner kommer du med på en digital vækstrejse, og du får mulighed for at sætte standarden for morgendagens logistikløsninger. Du får en central rolle, da du bliver ledelsesansvarlig for virksomhedens økonomiafdeling, og der er stor mulighed for, at rollen udvikles hen over de kommende år. Du bliver en del af en virksomhed med særdeles passionerede medarbejdere, og du indgår i en kompetent og forretningsorienteret ledelsesgruppe med mulighed for sparring og vidensdeling.

Du får en nøglerolle, hvor du med reference til virksomhedens CEO bliver ansvarlig for den daglige ledelse af økonomiafdelingen bestående af tre medarbejdere. Samtidig får du det overordnede ansvar for at sikre virksomhedens fakturering og det dertilhørende datagrundlag. Du arbejder detaljeret og går i dybden med virksomhedens økonomiske nøgletal ved at analysere rapporter i BI / Quicksight, ligesom du udarbejder dækningsbidragsanalyser og kontinuerligt udvikler processer og arbejdsgange. Derudover bliver du ansvarlig for at udarbejde måneds- og årsrapporter, og du udarbejder samt indberetter virksomhedens moms- og skatteopgørelser.

For at få succes i rollen kræver det, at du har erfaring med tilsvarende arbejdsopgaver, og at du har en forståelse og interesse for økonomi, data og IT-systemer. Det er desuden et krav, at du har erfaring med BI-analyse. Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som eksempelvis Cand.merc. Økonomistyring, men din uddannelsesmæssige baggrund er dog ikke afgørende. Du kan med fordel have en baggrund som regnskabschef, økonomichef eller controller, eller du kan alternativt have erfaring som IT-konsulent eller -specialist, såfremt du har erfaring med eller stort kendskab til økonomi. Det er desuden et krav, at du har solid erfaring med ERP-systemer, og det er en stor fordel, hvis du har kendskab til Business Central. Du behersker dansk og engelsk på et højt niveau i både skrift og tale.

Som person er du kendetegnet af at være detaljeorienteret og analytisk, og du brænder for at arbejde med tal og data. Du har derudover en solid forretningsforståelse og besidder et stort drive, der gør dig i stand til at agere proaktivt og være opsøgende. Da du bliver ledelsesansvarlig, er det ligeledes væsentligt, at du er ansvarsbevidst og god til at omgås andre mennesker. Vigtigst er at du er engageret og motiveret for at arbejde med datadrevne logistikløsninger, er problemløsende og besidder lysten til at lære nyt.

Er du den nye Head of Finance til CoolRunner, som vil bidrage til virksomhedens fremadrettede vækst? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandlinger ansøgningerne løbende.  

Du kan søge stillingen her.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
SENSU A/S
Assensvej 5
9220 Aalborg Øst
Kontaktperson
 
Telefon
61809091
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2022
Udløber
11-07-2022
Kviknummer
LJA-83638284
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig, Ledelse