Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hirtshals Handel & Erhverv

Hirtshals Handel & Erhverv

|
Nordjylland
|
Indrykket 10-09-2018

Handelschef

Hirtshals Handel og Erhverv søger ny Handelschef pr. 1. januar 2019

Stillingen er for dem, der har lyst til at løfte Hirtshals, så byen til stadighed er synlig i Nordjylland.

Stillingen som handelschef er ikke en fuldtidsstilling, men med en lønramme på kr. 100.000 om året, som kræver, at du engagerer dig og har kendskab til DNAet i Hirtshals er en stor fordel, både hvad angår kunderne/gæsterne, der besøger Hirtshals og hvad angår serviceringen af de 200 medlemmer, samt være bestyrelsens og foreningens daglige leder.

Handelschefen skal afvikle og komme med forslag til alle aktiviteter for Hirtshals Handel og Erhverv i samarbejde med bestyrelsen, og i samarbejde med medlemmerne på medlemsmøderne.

Man skal være et udadvendt menneske, der stort set kan med alle, være formidleren af også svære opgaver, der i det daglige og under planlægningsarbejdet opstår.

Kravet er også, at man har et stort kendskab til markedsføring både lokalt og i Nordjylland, samt til dels også i Syd Norge, herunder selvfølgelig være god til at anvende de elektroniske medier, og dermed udforme annonceoplæg til alle foreningens anvendte medier. Kendskab til grafisk design er her en fordel.

Stillingen indebærer også et godt kendskab til regnskab, herunder driftsrapportering og budgetkontrol til bestyrelsen og til medlemsmøderne.

Det er vigtigt at kunne frembringe de kreative kræfter, der er i medlemskredsen, ligesom det er vigtitg, at man selv har en stor udfarende kraft, der kan bringe hele foreningen og Hirtshals den rigtige vej, i en ellers svær tid for detailhandelen.

Foreningen kan tilbyde gode og ordentlige forhold for den nye Handelschef, så som oplæring i jobbet sammen med den afgående Handelschef Jens Brændgaard, som du i øvrigt kan ringe eller skrive til, hvis du ønsker yderligere information om, hvad stillingen indebærer.

Jens har telefonnummer 30 34 27 10 og mail kystvejen@jyit.dk alle henvendelser behandles naturligvis super fortroligt.

Ansøgningsfristen er den 17. september 2018.


Ansøgningen sendes til Hirtshals Handel og Erhverv, Att. bestyrelsen, Kystvejen 9, 9850 Hirtshals.

Kontakt
Kontaktperson
Jens Brændgaard
Tlf:
3034 2710
Adresse
Kystvejen 9
9850 Hirtshals
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-09-2018
Udløber:
17-09-2018
Kviknummer:
LJA-65360198
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Marketing,
Salg & Kommunikation,
Øvrige stillinger
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.