Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsyningsbefalingsmand til Stabsdelingen ved 1. Logistikbataljon

Aalborg Kaserner

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Aalborg Kaserner
Gammel Høvej 34
9400 Nørresundby
Tlf
32665557
Kontakt
Eriksson Christian Nordbo
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
28-01-2024
Kviknummer
LJA-85154565
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Vil du kombinere dit soldater- og førervirke i en stående enhed, parallelt med at skulle håndtere logistikken i Stabsdelingen? Så er det dig vi står og mangler som forsyningsbefalingsmand.

Om os

Stabsdelingen er en operativt deling under 1. Logistikbataljon. Vi er placeret på Aalborg kaserne. Delingen består af 4 grupper.

Stabsdelingen er en professionelt og operativ deling, der støtter staben i 1 LOGBTN i såvel dagligdagen som under aktiviteter. Delingen er kendetegnet ved dygtige og engagerede soldater der altid løser deres opgaver, hvor det er attraktivt at gøre tjeneste.

Om stillingen

FSBM er overfor delingsføreren ansvarlig for; ledelse, styring, udførelse og kontrol af de opgaver, der pålægges delingen vedr. forvaltning af materiel.

FSBM er desuden ansvarlig for delingens materielforvaltning og materielregnskab i myndighedsbeholdning, og holder løbende delingsføreren orienteret om materielstatus. Forsyningsgruppen består udover FSBM af en forsyningshjælper.

Arbejdsdagen vil følge uddannelsen af delingen, og du skal forvente en vis grad af øvelsesvirksomhed. Du vil have frie rammer i forhold til hvordan driftsopgaverne i dagligdagen afvikles. Du bliver over delingsføreren ansvarlig for gruppens samlede arbejdstid.

Om dig

Du er oversergent eller erfaren sergent med gode lederegenskaber.

Det er et krav at du evner at uddelegere opgaver, føre tilsyn og motivere din hjælper frem for at insistere på at opgaver skal løses på din måde.

I en omskiftelig hverdag, er det vigtigt at du kan tilpasse løsninger til evigt skiftende situationer. Du skal således være omstillingsparat og kunne tage pludselige ændringer til opgave eller vilkår med et smil.

Det er særdeles vigtigt, at du har interesse for den taktiske logistik på kampladsen, og har interesse i at deltage i delingens føringsuddannelse. Du skal være rollemodel for såvel yngre som ældre kollegaer og er indstillet på, at tage ansvar for delingens interne logistik i samarbejde med resten i delingen.

Vi ser gerne du har gennemført SAP kurserne i myndighedsbeholdning, men dette er ikke et ufravigeligt krav, idet den nødvendige faglige viden kan bibringes gennem et uddannelsesforløb. Du skal endvidere som minimum være i besiddelse af kørekort til B og C.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.

I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested er Aalborg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Deborah Gomes på telefon 30 25 66 37.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail FPS-CER@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 28. januar 2024 Samtaler forventes gennemført i forlængelse af ansøgningsfristen. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM TR&Aelig;NREGIMENTET
Trænregimentet er Hærens største myndighed og tæller op mod 1.600 medarbejdere i de perioder, hvor vi har værnepligtige. Udover den kontinuerlige støtte til forsvarets internationale operationer, er en af regimentets vigtigste opgaver at uddanne logistik- og militærpolitienheder. Vores enheder er primært placeret i Aalborg og Vordingborg, men vi rummer også enheder på en række garnisoner over næsten hele landet.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Aalborg Kaserner
Gammel Høvej 34
9400 Nørresundby
Telefon
32665557
Kontaktperson
Eriksson Christian Nordbo
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
28-01-2024
Kviknummer
LJA-85154565
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger