SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.898
1.898
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYLLANDS Landbrugsskole

NORDJYLLANDS Landbrugsskole

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-03-2020

Forstander til LUNDBÆK, Nibe

Med hjemsted på den smukt beliggende herregård Lundbæk og de i dag tilknyttede moderne undervisningsfaciliteter har Nordjyllands Landbrugsskole, som kostskole med rødder i den danske højskoletradition uddannet danske landmænd siden 1948. Forankret i danske landbrugstradition, med eleverne som det absolutte omdrejningspunkt og med den faglige læring i højsædet har skolen skabt et dynamisk og nutidigt studiemiljø og uddannelsesunivers.

Stillingen som forstander
Forstanderen har med reference til bestyrelsen det overordnede ledelsesansvar for skolens pædagogiske, uddannelsesfaglige og ressourcemæssige drift og udvikling og skal herunder tilsikre et fortsat attraktivt kostskole- og uddannelsesmiljø. Som forstander tegner du videreudviklingen af et fagligt bredt, konkurrencedygtigt læringsfundament, der har fokus på landbrugsfaget, kvalitet, effektiv ressourceudnyttelse og et markedsrettet uddannelsesudbud. Herigennem sikrer du, at skolen fortsat fremstår som en af landets mest betydningsfulde uddannelsesinstitutioner inden for landbruget og med god synlighed i det regionale uddannelsesfaglige miljø og herudover ikke mindst som en attraktiv arbejdsplads. Med synligt og kompetent lederskab kommunikerer du retning, rammer og mål for skolen og inddrager samtidigt tillidsfuldt skolens vidensfaglige og engagerede medarbejderstab og samarbejder tæt med andre relevante uddannelsesaktører.

Ledelseserfaren kandidat med driftsøkonomisk indsigt
Du har en videregående uddannelse og konkret erfaring med landbrug og undervisning, måske endda fra det erhvervsrettede uddannelsesområde. Du har ledelseserfaring, driftsøkonomisk indsigt og har også gerne erfaring med PR, markedsføring og myndighedshåndtering. Af natur er du handlekraftig, visionær og forretningsorienteret. Du er en synlig leder, der med naturlig autoritet, god dømmekraft, passion for opgaven og ikke mindst respekt for kulturen er god til at samarbejde bredt for at indfri de fælles ambitiøse mål. Du kan lide at arbejde med unge mennesker, besidder rummelighed og empati samt gode kommunikative færdigheder.

Du søger stillingen via www.elgaardmancom.dk/rekruttering/ledige-stillinger

Har du spørgsmål kan du kontakte formand Bøje Pedersen på +45 4056 5325 eller konsulent Jan Erik Elgaard fra Elgaard Mancom på +452088 8618.

Ansøgningsfristen er d. 07. april 2020. Ønsket tiltrædelse er 1. juni 2020.

Nordjylland Landbrugsskole udbyder alle landmandsuddannelsens moduler og landbrugsfaglig lederuddannelse og afvikler derudover en række landbrugsfaglige kurser. EUX-uddannelsen gennemføres i tæt samarbejde med Aalborg Handelsskole. Nordjylland Landbrugsskoles status som kostskole betyder, at eleverne gennem deres ophold på skolen, både i uddannelses- og fritiden gennemgår en dannelsesskabende værdirejse, gennem en nærværende relation til skolens ledelse, medarbejdere og lærere og et tæt kammeratskab. Nordjyllands Landbrugsskole uddanner ca. 180 årselever og 50 årselever på AMU og beskæftiger ca. 50 medarbejdere heraf er ca. halvdelen undervisere. Læs mere her www.njylls.dk


Kontakt
Kontaktperson
Jan Erik Elgaard
Tlf:
2088 8618
Adresse
Lundbæk
9240 Nibe
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-03-2020
Udløber:
07-04-2020
Kviknummer:
LJA-79944382
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Undervisning og pædagogik
Lignende job
Komplex ApS
Nordjylland
Frist:
22-10-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.