Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Liselund Friplejeboliger

Liselund Friplejeboliger

|
Nordjylland
|
Indrykket 13-05-2019

Forstander

FRONTFIGUR SØGES TIL LISELUND FRIPLEJEBOLIGER I VODSKOV

Har du mod på ledelsesmæssige udfordringer og er innovativ?
Så har vi en ledig forstanderstilling.

Velkommen til Liselund Friplejeboliger i Vodskov

Liselund Friplejeboliger er et velfungerende selvejende plejehjem med 49 boliger, der i snart 50 år har været en integreret del af Pensionistbyen Liselund, der i 1969 blev stiftet af diakon K.P. Hüttel-Sørensen. Der er i alt 96 lejemål, fordelt på rækkehuse, lejligheder og ældreboliger.

Der er et stort fællesskab mellem alle enheder for at gøre Liselund til et attraktivt og godt sted at bosætte sig. Liselund har et tæt samspil med borgerne i Vodskov. Mange er frivillige i foreningen Liselunds Venner, et samarbejde der vægtes højt. I fællesskabet indgår også aktivitetscenteret, som drives af Aalborg Kommune.

Liselund Friplejeboliger har egen bestyrelse og er tilknyttet Fonden Mariehjemmene. Målgruppen er ældre mennesker med behov for pleje og omsorg. Lejlighederne har eget tekøkken, bad og toilet samt tilknyttede fællesarealer og eget storkøkken. Der er fokus på at sikre beboerne størst mulig livskvalitet, tryghed og velbefindende. Liselund Friplejeboliger lægger vægt på at være en god arbejdsplads med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere.

Spil en nøglerolle i fremtiden
Vi søger en visionær og dynamisk frontfigur til at stå i spidsen for et af landets bedste tilbud til ældre mennesker med plejebehov. Du skal have talent for og vilje til at udvikle, sikre kvalitet og profilere Liselund Friplejeboliger i et positivt samarbejde med bestyrelse, beboere, medarbejdere, pårørende og samarbejdspartnere.

Der er et godt og tæt samarbejde med Aalborg Kommune og de øvrige omkringliggende kommuner. I 2020 skal Liselund Friplejeboliger overgå til en ny afregningsmodel, som skal forhandles med Aalborg Kommune.

Liselund Friplejeboliger er kendt for en hverdag præget af varme og omsorg for beboerne. Huset har et tæt samarbejde med de pårørende for at skabe de bedste rammer for beboerne.

Der tages således udgangspunkt i den enkelte beboers oplevelse af selvbestemmelse og kvalitet i livet. Plejen og omsorgen ydes ud fra en pædagogisk vinkel, der kan støtte den enkelte beboer. Hjælpen ydes med varme, respekt, indlevelse og faglighed.

Dine opgaver

Som forstander har du det overordnede ansvar for beboere, medarbejdere, kvaliteten, økonomien og bygningen (herunder vedligeholdelse). Dine opgaver vil bestå af såvel strategisk som daglig ledelse. Du skal i samarbejde med bestyrelsen, forestå den strategiske og langsigtede planlægning af plejehjemmets drift og udvikling. Du skal kunne overholde budget/regnskab, være fortrolig med ressourcestyring samt lovgivningen på området.

Du skal være med til at sikre, at ydelser og rammer danner et bæredygtigt grundlag for beboernes hverdag, bl.a. ved at understøtte deres indflydelse og selvbestemmelse samt integritet og selvstændighed. Det er afgørende, at du også kan udvikle såvel det pædagogiske som det sundhedsfaglige arbejde til gavn for beboernes hverdag og medarbejdernes udvikling.

Du skal skabe sammenhæng i organisationen gennem synlig ledelse og samarbejde på flere niveauer (bestyrelse, beboere, medarbejdere, pårørende, samarbejdspartnere og kommuner). Du skal kunne se muligheder i et godt og konstruktivt samarbejde med pårørende, og at de er medinddraget i overensstemmelse med den enkelte beboers ønsker.

Du skal i den løbende udvikling af organisationen sikre, at det sker i overensstemmelse med stedets vision og værdier, herunder bl.a. ved at inddrage civil- og lokalsamfundet.

Du skal skabe et samarbejdende ledelsesteam samt evne uddelegering. Det er også vigtigt, at du kan motivere og sætte rammer for medarbejderens faglige udvikling samt have fokus på et godt arbejdsmiljø med henblik på at styrke medarbejdertrivslen.

Vi tilbyder dig:

 • Et velfungerende plejehjem i grønne omgivelser tæt på Hammer Bakker, og som er præget af varme og omsorg for vores beboere.
 • Engagerede og fagligt dygtige medarbejdere.
 • En spændende og udfordrende lederstilling, hvor der rum for udvikling og nytænkning.
 • Højt til loftet og mulighed for at handle selvstændigt og skabe plads til, at du kan sætte dit eget præg på hjemmet.
 • En bestyrelse, der fungerer som sparringspartner, og lægger vægt på, at der er høj faglighed, engagement, omsorg for beboere i et stabilt og godt arbejdsklima.
 • Et godt samarbejde og sparring med andre forstandere på tværs af tilbuddene i Mariehjemmene.
 • Mentorordning med en anden erfaren forstander fra Mariehjemmene.
 • Dialogbaseret samarbejde med Mariehjemmene (herunder udvikling, administration og IT).

Vi søger en leder, der:

 • kan dokumentere relevant (leder)uddannelse og erfaring
 • har en solid ledelseserfaring samt erfaringer med ældreområdet, herunder plejehjem
 • kan dokumentere tidligere resultater
 • er en dygtig kommunikator, der ser dialog og anerkendelse som vigtige samarbejdsmetoder
 • er rollemodel, som kan og vil gå forrest og ikke er bange for selv at tage fat
 • er rodfæstet under pres, og kan skære igennem samt sætte retning for det fremtidige arbejde
 • sætter pris på at få dine idéer perspektiveret og nuanceret af dygtige medarbejdere samtidig med at du er tydelig i dine forventninger
 • har en ren straffeattest.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til direktør Bo Kristiansen, tlf.: 40 14 41 07, mail: bk@mariehjem.dk eller bestyrelsesformand Gunver Folmand, tlf.: 20 45 83 28.

Stillingsbeskrivelse og jobannonce er også på www.mariehjem.dk/Liselund

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen ønskes besat senest den 1. august 2019.
Løn- og ansættelsesforhold aftales individuelt med udgangspunkt i gældende overenskomster.

Ansøgning og frist

Vi skal modtage din ansøgning senest den 11. juni 2019, kl. 12.00.
1. samtalerunde afholdes den 17. juni og 2. samtalerunde er den 20. juni. Kandidater, der skal til 2. samtale, udfylder en online personprofiltest senest den 19. juni, kl. 12.00.

Ansøgning med CV samt anden relevant dokumentation sendes pr. mail til:
Direktør Bo Kristiansen
Mariehjemmene
Mail: bk@mariehjem.dk
________________________________________
Liselund Friplejeboliger er tilknyttet Mariehjemmene (www.mariehjem.dk) i et udviklende fællesskab. Mariehjemmene er en privat, uafhængig, non-profit organisation, som har mere 60 års erfaring med etablering, udvikling og drift af plejehjem og sociale tilbud. I dag er Mariehjemmene paraply for 12 sociale botilbud og 7 plejehjem for ældre. Hvert Mariehjem er etableret som en selvstændig enhed med egen bestyrelse og ledelse.

Kontakt
Kontaktperson
Bo Kristiansen
Tlf:
4014 4107
Adresse
Hüttel-Sørensens Vej 61
9310 Vodskov
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
11-06-2019
Kviknummer:
LJA-73330340
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Pleje og omsorg
Lignende job
Telenor
Thisted, Nordjylland
Frist:
19-09-2019
& friends
Frist:
19-09-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.