SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.854
1.854
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Himmerland Golf & Spa Resort

|
Nordjylland
|
Indrykket 28-11-2019

Forretningsorienteret og analytisk økonomichef til servicevirksomhed i fuld udvikling

Vi assisterer Himmerland Golf & Spa Resort i søgningen efter ny forretningsorienteret og analytisk økonomichef. 

Hos Himmerland Golf & Spa Resort bliver du en af drivkræfterne bag Himmerland Golf & Spa Resorts udvikling og drift af forretningen. Du bliver en del af en organisation, hvor samarbejde, fælles mål og en familiær kultur danner rammen om at levere unikke og nære oplevelser for alle, der besøger stedet.

Som økonomichef får du det overordnede ansvar for økonomifunktionen i virksomheden og fungerer som tæt sparringspartner til den administrerende direktør i relation til såvel drift som udvikling af forretningen.

En af de væsentligste opgaver bliver at holde overblik over den økonomiske struktur i virksomheden, sikre et validt datagrundlag samt skabe en transparent økonomisk struktur til fortsat optimering af virksomhedens drift.

Det samlede ansvar for økonomichefen omfatter opgaver på både operationelt og strategisk niveau inden for følgende områder: 

  1. Fortsat udvikling af økonomifunktion
  2. Regnskab og rapportering
  3. Budgettering
  4. Business controlling (performance)
  5. IT og forretningsgange
  6. Forretningsudvikling  

Opgaverne kan således relateres til udvikling af forretningen og forankring i driften, og økonomifunktionen agerer i høj grad som en analyse- og go-to enhed over for den øvrige organisation, samt som serviceenhed overfor stedets gæster, forretningsforbindelser og interessenter, herunder husejere, golfmedlemmer, private såvel som erhvervsrelationer.

Du kommer formodentlig fra en lignende stilling som økonomiansvarlig i en virksomhed relateret til oplevelses- eller servicebranchen, hvor kunderne er såvel B2B som B2C.  Erfaring med optimering, tilpasning og vækst på top- og bundlinje vægtes højt. Du har en bred, helhedsorienteret forretningsforståelse orienteret mod hele værdikæden såvel som mod interessenter og omverden.

Uddannelsesmæssigt har du relevant økonomisk uddannelse , fx  cand. merc. eller HD og måske udspringer dit arbejdsliv fra revisionsbranchen. Du har god erfaring i anvendelsen af IT, som understøttelse af forretningsprocesserne.

Som person går du forrest, du er en synlig, struktureret og en forretningsorienteret person, som gerne holder fast og udfordrer ledelsen og øvrige kolleger i spørgsmål vedrørende forretningens økonomiske og strategiske retning. Du bliver en central sparringspartner og tæt kollega til resten af organisationen og bidrager med relevante data til beslutningsstøtte og videre udvikling af forretningen.Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9640 Farsø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-11-2019
Kviknummer:
LJA-77884726
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig,
Ledelse
Lignende job
EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN A/S
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist:
15-10-2020
THORUP NY TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING APS
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
22-11-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.