SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.689
1.689
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
OK+ Frederikshavn

OK+ Frederikshavn

|
Nordjylland
|
Indrykket 23-05-2019

Forpagter til OK+ butik

Drømmer du om det frie liv som selvstændig?


Rekrutteringskompagniet A/S søger for OK+ en forpagter til butikken på Hjørringvej 12 i 9900 Frederikshavn, så brænder du for at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer samt en hverdag og indtjening, som du i høj grad selv er med til at præge, så er dette lige jobbet for dig.

Butikken i Frederikshavn ligger i forbindelse med OK tankanlæg og har med den rigtige person et stort potentiale for salg af bl.a. fastfood, bake-off, kaffe, drikkevarer samt konfekture. Derudover er der lækkert kaffekoncept fra Peter Larsen, cashpoint samt pakkeudlevering.

Alt i alt en rigtig god og flot butik med stort potentiale for dig, der har lysten, evnerne og viljen til at lykkes.

Forpagterens rolle
Som forpagter bliver du en del af en spændende virksomhed med et bagland, der altid står klar til at hjælpe dig. Du kan derfor bruge din tid på at drive din forretning samt pleje dine kunder. Du er købmand til fingerspidserne og kundernes mand, men har samtidig flair for convenience og godt kendskab til måltidsløsninger. Du drives af at sætte nye ting i gang samt at få din butik til at vokse gennem tiltag og ideer, som kun du selv sætter grænserne for.

Herudover vil dine opgaver bl.a. være:

  • Sørge for at din butik og forplads samt vaskehal altid fremstår salgsklar og indbydende.
  • Eksekvere koncepter og kampagner, herunder sikre kædens profil udadtil
  • Bemandingsplanlægning og personaleledelse
  • Regnskab herunder lagerstyring og svindkontrol
  • Sikre en effektiv drift gennem daglige rutiner
  • Kundebetjening og service på højt niveau

Om dig
Du drømmer om at blive selvstændig og skabe dig en hverdag, hvor du selv sætter dagsordenen. Du kommer sikkert med en baggrund inden for detailhandlen, fastfood eller convenience dog er det et must, at du har erfaring med måltidsløsninger, da disse er hovedstenen i OK+ konceptet. Du har mod og lyst til at blive udfordret i en spændende branche, der er i en rivende udvikling og hvor service, godt købmandskab og engagement er nøgleordene for at skabe øget salg og vækst. Du er ikke bange for selv at tage fat og dit personlige drive gør, at du ser muligheder fremfor begrænsninger.

Hvis du efter at have læst dette stadig tænker at dette lige er dig, så skynd dig at få sendt din ansøgning samt CV til os.

OK Plus tilbyder
Du får mulighed for at overtage forpagtningen på attraktive vilkår, og du er sikret et godt fundament for at skabe en god forretning gennem et professionelt kædesamarbejde såvel som støtte til markedsføring. Som forpagter er det selvfølgelig en forudsætning, at du kan stille en form for sikkerhed primært til driftskredit og har en sund privatøkonomi.

Ansøgning
Du er velkommen til at kontakte Partner Pernille Sloth hos Rekrutteringskompagniet på telefon 4292 8784 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende.

OK Plus er OKs convenience kæde. Kæden består af 71 butikker. Med en samlet omsætning på ca. 0,8 mia. kr. er kæden en betydelig aktør på markedet for convenience butikker. En stor del af butikkerne i OK Plus-kæden drives af forpagtere. Du er selv ansvarlig for butikkens resultater og har dermed mulighed for at oppebære en meget attraktiv indtjening. OK Plus A/S er kædekontor for Plus-kæden og supporterer blandt andet med salgs- og driftsstøtte, leverandørforhandlinger, markedsføring, butiksindretning og it. Læs mere på www.ok.dk eller www.okplus.dk


Ansøgningsfrist:
15. juni 2019

Kontakt
Kontaktperson
Rekrutteringskompagniet Partner Pernille Sloth
Tlf:
4292 8784
Adresse
Hjørringvej 12
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-05-2019
Udløber:
15-06-2019
Kviknummer:
LJA-73505631
Jobtype:
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde:
Detail- og engroshandel,
Salg & Kommunikation
Lignende job
Siemens
Aalborg, Nordjylland
Frist:
05-08-2020
& friends
Frist:
05-08-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.