SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.898
1.898
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Spar Nord Fonden

Spar Nord Fonden

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-11-2019

Fondsdirektør

Visionær direktør med stor indsigt i, og interesse for, udviklingen af det danske samfund og fællesskab mellem mennesker.

Som Direktør
bliver du ansvarlig for at fortsætte den positive udvikling af Spar Nord Fonden ved at sætte den langsigtede strategiske retning, og samtidig sikre en høj grad af eksekvering på igangsatte aktiviteter. Derudover ligger der en central opgave i at drive og udvikle strategiske netværk til gavn for Fondens langsigtede strategi, som understøtter Fondens formål om blandt andet at fremme udviklingen af sociale, kulturelle og kreative fællesskaber mennesker imellem.

Med reference til bestyrelsen bliver du ansvarlig for at lede en lille og effektiv organisation, hvor der er fokus på at styrke fællesskaber i Danmark for derigennem at skabe størst mulig synlighed for Fonden. Strategisk indsigt, kommerciel viden, ledererfaring og kommunikation er nøgleordene i positionen, hvor du, gennem strategisk kommunikation, ledelse og med en bred viden om både forretningsførelse og aktiviteterne i lokalsamfundene, skal styrke Spar Nord Fondens position både lokalt og nationalt.

Dette arbejde skal ske med respekt for historien og det afsæt, som Fonden har i Spar Nord Banks historie. Fonden skal samarbejde med de lokale bankråd og de frivillige organisationer, som Fonden udvikler projekter i samarbejde med.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Ledelse af Spar Nord Fondens sekretariat
  • Fastsættelse af Fondens strategiske retning i samarbejde med bestyrelsen
  • Sikre et tæt samarbejde med Spar Nord Fondens bestyrelse
  • Kommunikation af Fondens aktiviteter, historie og formål
  • Drive og udvikle strategiske netværk til gavn for Fondens langsigtede strategi
  • Sikre eksekvering på igangsatte aktiviteter og projekter
  • Sikre et stærkt lokalkendskab
  • Fokus på det narrative omkring Fonden og Fondens historie
  • Sikre et tæt og professionelt samarbejde med Spar Nord Bank

Du har en solid kommerciel, strategisk og ledelsesmæssig baggrund på direktionsniveau og stor erfaring med kommunikation af visioner, budskaber og resultater til interessenter og samarbejdspartnere. Derudover vil finansiel indsigt være en fordel men ikke et krav. Du har forventeligt en kandidatuddannelse, men retningen er ikke afgørende.

Som person er du visionær og udadvendt,. Du formår at skabe relationer og mestrer at kommunikere på alle niveauer. Du er en indflydelsesrig og naturlig leder, som er direkte, synlig og vedholdende. Du har en naturlig interesse for kulturelle, kunstneriske og sociale forhold i Danmark.

Arbejdssted: Aalborg

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Pernille Lieding Bregenhøj på M: +45 22 42 15 09. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Spar Nord Fonden er en erhvervsdrivende sparekassefond, der har til formål at videreføre Sparekassen Nordjyllands virksomhed gennem Spar Nord Bank A/S og herunder at virke til gavn for almennyttige og velgørende formål efter bestyrelsens frie skøn. Spar Nord Fondens vision er at øge kendskabet til, og sympatien for, Spar Nord Bank ved at fremme udviklingen af sociale, kulturelle og kreative fællesskaber mennesker imellem. Fondens mission er at fremme aktivitet, der gør en forskel, er ambitiøse og understøtter mennesker, der brænder for det, de gør. Spar Nord Fonden er den største aktionær i Spar Nord Bank med en ejerandel på ca. 19%. Fonden uddeler årligt over 50 millioner kroner til små og store projekter i Danmark.

Læs mere på www.sparnordfonden.dk
Kontakt
Kontaktperson
Pernille Lieding Bregenhøj
Tlf:
2242 1509
Adresse
Hadsundvej 20
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-11-2019
Udløber:
06-01-2020
Kviknummer:
LJA-77793322
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Organisation og forening
Lignende job
Komplex ApS
Nordjylland
Frist:
22-10-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.