Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
FF Skagen

FF Skagen

|
Nordjylland
|
Indrykket 04-10-2018

Fishtech Operatører

VI DU HA EN SPÆNDENDE FREMTID I FISKEINDUSTRIEN?

SÅ BLIV FISHTECH OPERATØR. LIGE NU SØGER VI IALT 4 NYE ELEVER TIL FABRIKKERNE I SKAGEN OG HANSTHOLM


MÅLRETTET UDDANNELSE PÅ EN AF VERDENS MEST MODERNE FISKEFABRIKKER
FF Skagen har det sidste år gennemført den suverænt største investering i produktionsudstyr i virksomhedens historie. Vi er kort sagt toptrimmet på alle fronter og klar til fremtiden. Men avanceret fabriksanlæg gør det ikke alene. Kompetente og engagerede medarbejdere er afgørende for at sikre FF Skagens fortsatte position i førerfeltet som en af verdens førende producenter af fiskemel og fiskeolie.

Vi ønsker derfor at tage ansvar for at der uddannes dygtige fiskeindustrioperatører for fremtiden og er klar til at ansætte endnu 2 elever til en alsidig 2-årig uddannelse, der veksler mellem skoleophold hos EUC Nord og praktik på FF Skagens fabrikker i Skagen eller Hanstholm.

EN ALSIDIG UDDANNELSE, DER AFSLUTTES MED SVENDEBREV

Efter endt uddannelse får du uddannelsesbevis og svendebrev som industrioperatør med speciale i fiskeindustri. Det vil sige færdigheder og kompetencer til forskellige nøglepositioner i fiskeindustrien: Produktion og håndværk, Reparation og vedligehold, Kvalitetskontrol og dokumentation, Lager og logistik, Projekt og udviklingsarbejde, Kommunikation og samarbejde, Sikkerhed og miljø. Du når kort sagt hele vejen rundt.

ER DU OVER 18 ÅR OG KLAR TIL AT STARTE I NOVEMBER 2018 ..?

Med praktikadgangsvejen starter du i praktik hos os i november 2018 - skoleperioden starter i januar 2019. Alternativt starttidspunkt kan evt. aftales. Du skal have bestået Folkeskolen med mindst karakteren 02 i dansk og matematik. Og så skal du frem for alt have ambitioner med dig selv og din fremtid samt lyst til at være med i et stærkt team og et lærerigt miljø, der er præget af godt humør og gensidig respekt.

VI TILBYDER

- høj uddannelseskvalitet på alle niveauer med gode personlige fremtidsmuligheder i en attraktiv industri. Du får løn under uddannelsen fra første dag iht. industriens overenskomst for lærlingeområdet.

ANSØGNING
Vi hører rigtig gerne fra dig, hvis du kan se dig selv i en spændende fremtid i fiskeindustrien. Send din ansøgning til lars@ffskagen.dk senest 23.10.2018. Undlad venligst at skrive CPR-nummer i ansøgningen.

Vil du vide mere om uddannelsen kan du kontakte FF Skagen A/S, Production Director Lars Uldal på telefon 2280 0346

Kontakt
Kontaktperson
Lars Uldal
Tlf:
2280 0346
Adresse
Havnevagtvej 5
9990 Skagen
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-10-2018
Udløber:
23-10-2018
Kviknummer:
LJA-66253042
Jobtype:
Fuldtid
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Lignende job
Advokathuset Funch & Nielsen
Thisted, Nordjylland
Frist:
27-02-2019
Jammerbugt Kommune
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
04-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.