SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.791
2.791
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-INDUSTRIES A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-06-2022

Fastansat tavlemontør søges til højteknologisk og eftertragtet virksomhed syd for Ålborg

Drømmer du om at arbejde i et uformelt arbejdsklima, hvor ledelsen værdsætter dine kompetencer højt?

Om jobbet og dig:

Du har flair for opbygning af eltavler, og du har sans for teknisk fejlfinding

Du ser frem til at få gode og dygtige kollegaer i en virksomhed, som har de ansattes sikkerhed og trivsel som første prioritet, og hvor mangfoldighed og socialt ansvar i højsæde.

Du vil have gode kollegaer også fra andre faggrupper bl.a. mekaniske montører og ingeniører, hvor I sparrer og samarbejder om at bygge større komplekse maskiner, hvor høj kvalitet og finish er i fokus.

Du har måske en baggrund som automatiktekniker, elektriker, industri- og autoelektriker eller servicetekniker.

Du trives i et dynamisk miljø med en hverdag, som ikke altid er ens, hvor du vil arbejde med opbygning af tavler, tilslutning af tavler samt test m.m.

Du ønsker dig et job på en arbejdsplads med lyse lokaler og med de rigtige hjælpeværktøjer, samt med en meget lydhør ledelse, som vægter både medarbejdernes trivsel og meninger højt.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne større virksomhed syd for Ålborg har i mange år været førende indenfor fremstilling af højteknologisk udstyr til industrien. Deres medarbejder er detaljeorienterede og værdsætter høj kvalitet og finish, hvilket afspejles i firmaets positive udvikling. Virksomheden har stort fokus på deres ansattes sikkerhed og trivsel, hvor mangfoldighed og socialt ansvar er i højsæde. Den enkelte leder tager sig tid til både samtale og oplæring. Arbejdsklimaet er uformelt, og hverdagen byder på mulighed for personlig og faglig udvikling, da firmaet størrelse giver mange muligheder. Der arbejdes på tværs af afdelinger og teams, hvor der løftes i flok, og hvor arbejdsformen bærer præg af frihed under ansvar. Arbejdspladsen tilbyder kantineordning med både morgenmad og frokost.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 56113)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Om HR-Industries: 

HR-Industries er et rekrutteringsbureau med speciale i industrien. Vi beskæftiger os kun med rekruttering af medarbejdere til industrien, enten med længerevarende projektansættelser eller faste stillinger, og vi har bred indsigt i industrivirksomheders behov for arbejdskraft. Desuden har vi selv en baggrund indenfor industrien, derfor taler vi industriens sprog, og vi ved, hvad der er vigtigt som medarbejder.

Læs meget mere på www.hr-industries.dk  

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
86423540
Adresse
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-06-2022
Kviknummer:
LJA-83702481
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.