Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
SKAT

SKAT

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-05-2018

Fagligt ambitiøse ledere


Vi søger fagligt ambitiøse ledere til den kommende Gældsstyrelse


Fra sommeren 2018 bliver Gæld i SKAT til Gældsstyrelsen. Vil du være med til at opbygge en ny og effektiv offentlig gældsinddrivelse, og viger du ikke bort fra en stor udfordring? Så tag med på rejsen i Thisted!

Er du ambitiøs, og har du en stærk lederprofil, og motiveres du af at være med til at opbygge, udvikle og drive en kultur, der er båret af ansvarlighed, professionalisme og et stærkt kollegialt sammenhold, kan du blive en af vores ledere i Thisted. Dine lederkolleger ønsker sig en medspiller med stort M, som tænker vi i stedet i for jeg.

Med en relevant uddannelse og den rette lederprofil samt lysten til at sætte dig ind i den faglighed, som vi arbejder med, er det måske dig, som skal være en del af holdet. Har du derudover et solidt kendskab til reglerne om offentlig forvaltning vil det være en fordel.

Vi lægger stor vægt på, at du passer ind i vores kultur af holdånd, faglig stolthed og ansvarsfølelse DNAet i den kommende Gældsstyrelse. Vi har en team performancekultur, hvor vi løfter i flok. Det betyder, at du skal have lyst til at arbejde i et miljø, hvor vi hjælper hinanden både i egne teams og på tværs af organisationen.


Læs hele stillingsopslaget på www.skat.dk/job ID 113012

Kontakt
Kontaktperson
Maibrit Brandt
Adresse
Thisted Kystvej 4
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-05-2018
Udløber:
29-05-2018
Kviknummer:
LJA-60647608
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Ledelse,
Offentlig,
Økonomi
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.