Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Få dine marketingdrømme ud at leve i Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Praktikant
Kontakt
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Tlf
9935 3535
Kontakt
Søren Henriksen
Tlf
20966878
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-03-2023
Udløber
21-04-2023
Kviknummer
LJA-84601459
Jobtype
Fuldtid
Praktikant
Arbejdsområde
Media

Drømmer du om at sætte dine marketingidéer og teorier i spil i en moderne marketingafdeling? Som praktikant i Marketing hos Det Nordjyske Mediehus får du mulighed for at udleve dine kompetencer i et eksekveringsfokuseret team, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Som praktikant i Marketing i Det Nordjyske Mediehus vil du blive en del af hverdagen i en dynamisk afdeling med højt til loftet. Du får dygtige og professionelle kolleger, som er med til at sikre, at du får den rette ramme for dit praktikophold.

Nedenstående er eksempler på udviklingsprojekter, som ikke er fuldt ud definerede, da det er afgørende for os, at dit praktikophold er kompetencegivende ift. din uddannelse. Derfor er vi selvfølgelig parate til at tilpasse forløbet og opgaverne, så du oparbejder de kompetencer og erfaringer, du har brug for.

Oplæg til udviklingsprojekter:

Kommunikation og marketing

 • Corporate Marketing
 • B2B Markedsføring af Medierådgivning
 • Kreativitet i digital kommunikation: Hvordan kan Det Nordjyske Mediehus medier differentiere sig som brands?
 • Udvikling og etablering af marketingkanaler. Eks. app, Influencer marketing eller Brand aktivering

Datadrevet marketing og analyse

 • Indholds- og adfærdsanalyse
 • Konkurrentanalyse
 • Brugeranalyse kvalitativ og kvantitativ
 • Mapping af digitale kunderejser
 • Visualisering og rapportering af data

Forretningsudvikling

 • Loyalitet: Udvikling og fastholdelse af kunder
 • Native Advertising: Udvikling af nye produkter i et mediespace
 • Hvordan kan Vigeur-brandet bygge bro mellem forretningsliv og studieliv?

Om dig
Du har arbejde indenfor marketing som et karrieremål. Din uddannelsesmæssige baggrund kan spænde bredt, men udover at du selvfølgelig er åben for nye Input og klar til at arbejde tværfagligt i organisationen, har du også grundlæggende forretningsforståelse og er motiveret til at udvikle og skabe værdi.

Vi forventer derfor, at du kan nikke ja til mindst ét men gerne flere af nedenstående punkter, hvor du:

 • Har et datadrevet mindset, og motiveres af at optimere Flows og Funnels med udgangspunkt i Performance
 • Kan omsætte analyser til konkrete actions og dokumentere resultaterne
 • Er engageret i kunderejser og digitale touch points


 Har grundlæggende viden inden for én eller flere marketingdiscipliner såsom

 • SEO
 • CPC Annoncering eks. i Google eller Facebook Ads
 • E-mail marketing
 • Display annoncering
 • Webdesign
 • Lead generering
 • Copywriting
 • SoMe/Influencer Marketing

Vi tilbyder

Som praktikant hos Det Nordjyske Mediehus bliver du en del af et spændende læringsmiljø og får relevant, praktisk erfaring til dit CV. Du får dygtige og professionelle kolleger, der brænder for det, de laver og som står på spring for at sikre dig den rette sparring, feedback og oplæring.

Vi har studentermedhjælpere og praktikanter i mange roller og afdelinger på tværs af organisationen. Du får derfor mulighed for at indgå i et netværk med andre studerende med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Vi er en arbejdsplads med en positiv energi, god stemning og en uformel kultur, hvor alle taler med alle. Vi er også meget sociale og vægter fællesskabet højt.

Blandt meget andet inviterer vi løbende til velkomstmøder, sjove events, sociale aktiviteter og sundhedsfremmende tiltag så du kan deltage i alt lige fra vores sommerfest til en fodboldkamp på stadion. Og så tilbyder vi øvrigt altid en god og gratis kop kaffe.

Hvis du er nysgerrig, kan du læse meget om vores høje trivsel, sociale ansvar, og hvad vi ellers står for i vores ESG-rapport lige her

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte Chef for Performance Marketing, Søren Henriksen på mail: she@dnmh.dk eller mobil 2096 6878.

Et praktikophold hos os

Vi forestiller os, at du kan starte i praktik i efteråret 2023 og mindst tre måneder frem, så vi kan tilrettelægge et meningsgivende forløb for dig. Men giver dit studie mulighed for andre løsninger, er vi åbne for det. På sigt håber vi på et videre forløb som studentermedhjælper.

Praktikopholdet er som udgangspunkt på 37 timer afhængig af din studieordning. Du får tilknyttet en fast kontaktperson fra marketingafdelingen og sammen laver vi en praktikaftale for forløbets formål, opgaver m.v. Praktikopholdet er ulønnet.

Når du starter i praktik til efteråret, er vi rykket ind i et nyt domicil midt i centrum i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront.

Søg praktikopholdet

Du søger praktikopholdet ved at trykke på linket i bunden af denne side. Bemærk at du skal uploade alle dokumenter i PDF-format og evt. billede i jpg/jpeg/png-format.

Ansøgningsfristen er 21. april 2023, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Hvem er vi?

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio NORDJYSKE, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.


Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Søren Henriksen
Telefon
20966878
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-03-2023
Udløber
21-04-2023
Kviknummer
LJA-84601459
Jobtype
Fuldtid
Praktikant
Fag
Media