SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.343
3.343
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SENSU A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 23-03-2021

Erhvervsrådgiver

Jutlander Bank er en bank med stærke rødder i den jyske muld, der altid arbejder hårdt for at lære kunderne at kende og at være den bedst mulige bank for den enkelte. Oplevelsen af at have et meningsfyldt arbejdsliv har stor betydning for arbejdsglæden, og det er derfor vigtigt for Jutlander Bank, at ”det, du gør, gi’r mening. At du mærker følelsen af en større sammenhæng, at du bidrager til noget større og at der er et højere formål i det du gør”.

I Jutlander Bank kæmper man for at hjælpe mennesker, erhverv og lokalsamfund med at realisere potentialer og indfri drømme. Jutlander Bank ønsker at skabe en positiv udvikling ved at være til stede, og derfor både lever og investerer virksomheden i lokalsamfundet. Grundstenene er den positive indstilling til livet og evnen til at se muligheder og ikke begrænsninger.

For at understøtte vækst søger Jutlander Bank nu en dygtig erhvervsrådgiver til hovedsædet i Aars.

Vækst og udvikling – Korte beslutningsveje

Motiveres du af at skabe, udvikle og vedligeholde gode og langvarige kunderelationer? Som den nye erhvervsrådgiver hos Jutlander Bank kommer du helt tæt på de korte beslutningsveje, da du bliver en del af bankens hovedsæde i Aars. Du bliver ligeledes en del af en kompetent afdeling bestående af 14 medarbejdere, der alle bidrager til et godt fagligt og socialt sammenhold. Afdelingen i Aars er i en sund og spændende udvikling, hvor vækst og nye forretningsmuligheder er i fokus.

Du får en spændende stilling, hvor du med reference til afdelingsdirektøren bliver ansvarlig for rådgivning af egen erhvervskundeportefølje. Du overtager en kundeportefølje, som du får til opgave at udbygge gennem opsøgende salg via ambassadører, canvas og eget netværk. Du får yderligere til opgave at pleje de gode og langvarige kunderelationer ved eksisterende kunder, og du bidrager til forretningen ved at udvikle dit netværk.
I samarbejde med dine kollegaer får du desuden til opgave at være omdrejningspunktet for erhvervskundernes økonomiske behov og dispositioner.

For at lykkes i jobbet skal du besidde god forretningsforståelse og købmandskab, og du har styr på kreditvurdering, regnskab og økonomistyring. Ideelt set har du mindst 10 års erfaring fra et andet pengeinstitut, men du kan også have gjort dig anden erfaring, og du har en finansiel, økonomisk eller anden relevant uddannelse.

Det er væsentligt, at du er udadvendt og proaktiv. Du er handlingsorienteret, initiativrig og du besidder et stort salgsdrive. Du er en netværksskaber, der evner at ”sparke døren ind” hos potentielle kunder, ligesom du formår at vedligeholde og pleje gode kunderelationer. Med din vilje, troværdighed og dit høje energiniveau opnår du flotte resultater, der bidrager til udviklingen af afdelingen. Du besidder gode kommunikationsevner, og det falder dig naturligt at være opsøgende i dit arbejde. Du har desuden et godt humør, og du trives i uformelle rammer, hvor der er ”højt til loftet”. Du er en holdspiller, og du giver gerne en hånd med hos dine kollegaer.

Er du den nye erhvervsrådgiver til Jutlander Banks hovedkontor i Aars, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Teamchef Morten Thomsen, Sensu A/S på telefon 40 58 64 15. For yderligere information om Jutlander Bank, se her.

Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
40586415
Adresse
9600 Aars
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-03-2021
Kviknummer:
LJA-81866693
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Lignende job
Bla Kors Genbrug
Thisted, Nordjylland
Frist:
14-06-2021
Føtex
Hjørring, Nordjylland
Frist:
14-06-2021
Job fra denne arbejdsgiver
Rebild, Nordjylland
Frist: 
07-06-2021
Brønderslev, Nordjylland
Frist: 
26-05-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
19-05-2021
Morsø, Nordjylland
Frist: 
19-05-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.