SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.638
1.638
 JOBS
Gem annonce
Mælkebøttecentret

Mælkebøttecentret

|
Nuuk
|
Indrykket 26-01-2021

Er du nyuddannet eller i starten af din karriere som psykolog?

Er du nyuddannet eller i starten af din karriere som psykolog?

Grib chancen, få en oplevelse, opnå autorisation og vær med til at sikre gode livsbetingelser for udsatte børn og unge i Mælkebøttecentret, Nuuk.

Jobbet
Mælkebøttecentret er en selvejende virksomhed i Nuuk, som tilbyder en unik kombination af udredning og aktivitetstilbud til udsatte børn og unge i Grønland.

Som psykolog ved Mælkebøttecentret bidrager du til udviklingen af organisationens psykologrådgivning, så sociale og psykologiske problemstillinger i Mælkebøtten og tilhørende boenheder tilgodeses. Du er med til at sikre, at der findes gode løsninger for både personalet og de børn og unge, som benytter centret.

Dine kommende arbejdsopgaver består af fire spændende hovedområder:

Psykologisk udredning af anbragte børn

  • Psykologisk udredning og psykologiske undersøgelser af de børn, der er anbragt i Mælkebøttecentret.

Terapiforløb med børn

  • Behandlingsopgaver i form af individuel terapi eller gruppeterapi for børn og unge, der er anbragt ved Mælkebøtten eller boenhederne.

Koordinering af behandlingsplansmøder for alle børn

  • Organiseringen af og deltagelse i behandlingsplansmøder, hvor der udarbejdes pædagogiske behandlingsplaner for det enkelte anbragte barn. Hertil evalueringer af behandlingsplaner.

Supervision og undervisning af personale

  • Undervisning og kompetenceudvikling af medarbejderne i Mælkebøtteorganisationen og yde supervision efter behov.

Derudover skal du være frisk på at medvirke i PR og markedsføring af Mælkebøttecentres brand og værdigrundlag.

Din profil

Du kommer med en psykologfaglig uddannelse som enten cand.psych. eller cand.pæd.psych.

Du har teoretisk viden og gerne erfaring i arbejdet med socialt udsatte børn og unge, og du har enten kendskab eller erfaring med de beskrevne arbejdsområder.

Vi lægger vægt på, at du som person er åben, nysgerrig og passioneret og har været/er engageret i studiejob, frivilligt arbejde eller andre aktiviteter, som du brænder for.

Det forventes, at du er tillidsskabende, trofast og troværdig. Du formår at arbejde selvstændigt, kreativt og fleksibelt med en høj grad af faglig integritet. Du har handlekraft, gå-på-mod og god situationsfornemmelse.

Du motiverer, og samtidig evner du at kommunikere klart og tydeligt på alle niveauer. Du har gode samarbejdsevner, og det forventes, at du evner at bevare overblikket og være vedholdende selv i pressede situationer. Sidst, men ikke mindst, så brænder du for at gøre en forskel til fordel for børn og unge.

Du er gerne dobbeltsproget grønlandsk/dansk, men dette er ikke en betingelse.

Du skal fremvise og opretholde en ren straffe- og børneattest.

Du tilbydes
Du får en unik muligheden for at starte en karriere, hvor du kommer til at gøre en forskel for børn og unge i Grønland, idet du bliver et væsentligt aktiv i et kreativt og fagligt udviklende miljø.

Stillingen tilbyder et fagligt og personligt udfordrende job i en humørfyldt, konstruktiv og udviklende organisation. Du får fagligt stærke kollegaer og sparringspartnere og hertil god mulighed for supervision. Direktøren for Mælkebøttecentret er uddannet psykolog med lang erfaring inden for området i Grønland.

Mælkebøttecentret har, fra tidligere, stor erfaring i at give nyuddannede psykologer en god oplevelse i deres første job som færdiguddannede psykologer. Mælkebøttecentret giver mulighed for superversion ift. dine arbejdsopgaver.

Videreudvikling af dine faglige og personlige kompetencer er et must bl.a. via en spændende hverdag suppleret med mulighed for deltagelse i kurser og relevant faglig efteruddannelse. Ønsker du autorisation, er der mulighed for det.

Stillingen giver rig mulighed for faglig praktisk erfaring. Du får hurtigt, selvfølgelig efter fælles aftale, et stort ansvar, som gør, at du hurtig opnår vidtrækkende, men også dybdegående erfaring.

Der tilbydes bohaveflytning, og der er bolig til stillingen.

Ansøgning

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kontakt

Bo Prangsgaard
Associate Partner
+45 2211 8110

Morten Mønster
Chefkonsulent
+45 2224 8295


Mælkebøttecentret er en selvejende institution registreret som en fond. Der er tale om et privat initiativ, og bestyrelsen består af repræsentanter fra Nuuk Rotary Klub, Lions Club Nuuk, Grønlands Erhverv og Kommuneqarfik Sermersooq. Formålet er at forbedre vilkårene for børn og unge i alderen 3 til 17 år anbragt uden for hjemmet, der har været udsat for omsorgssvigt samt forebygge yderligere omsorgssvigt. Børnene forventes at kunne støttes og styrkes gennem familieorienteret relationsarbejde. Børn og unge med tunge behandlingsproblematikker visiteres ikke til Mælkebøttecentret.

Mælkebøttecentret er etableret ved indsamlede midler, og driften finansieres via takstbetaling fra kommunerne for de ydelser, der leveres. P.t. består Mælkebøttecentret af en administration, Mælkebøtten, der er en døgninstitution for udredning af udsatte børn og unge samt et værested med børnefolkekøkken. Desuden rummer Mælkebøttecentret 2 boenheder, hvor udsatte børn og unge kan bo mere permanent. Der er plads til i alt 22 anbragte børn og unge, og værestedet har plads til 50 børn. Derudover har centret et hus i bygden, Kapisillit, der anvendes til projekter og ferier.

Du kan læse mere om Mælkebøttecentret herDu har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Mælkebøttecentret
Aqqusinersuaq 27
3900 Nuuk
Tlf:
+299 36 21 01
Kontaktperson
Bo Prangsgaard
Tlf:
2211 8110
Adresse
Curia Partner
3900 Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-01-2021
Udløber:
25-02-2021
Kviknummer:
LJA-81634352
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Pleje og omsorg,
Socialvæsen,
Undervisning og pædagogik,
Øvrige stillinger
Gem annonce
Lignende job
Jammerbugt Kommune
Nordjylland
Frist:
26-03-2021
Plejeboliger-aeldresundhed
Nordjylland
Frist:
25-03-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.