SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.869
1.869
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Iscafeen Blokhus

|
Nordjylland
|
Indrykket 18-05-2020

Er du klar til at smøge ærmerne op og gøre en forskel i weekender og helligdage ?

Vi søger medarbejdere til sæsonen 2020. Vi søger engagerede medarbejdere så vi er toptunede til sæsonen.

Vi søger voksne, studerende og skoleelever.

Vi driver Iscafeen i Blokhus med tilhørende pølsevogn samt Strandkiosken ved nedkørslen til Blokhus Strand. Du vil givetvis blive tilknyttet begge steder, da vi laver tingene så det er muligt at lave overlap stederne imellem.

Arbejdsopgaverne er servering af is, kaffe, vin og drinks til vores mange gæster samt servering af lettere grillmad. Rengøring, opvask og oprydning er ligeledes opgaver vi vægter højt, og alle deltager på lige fod i alle opgaver på tværs.

Du skal have lyst til at møde vore gæster med et smil. Vi møder altid vores gæster med glæde og overskud og du har ikke din mobiltelefon siddende i hånden, når du er på arbejde! Du skal være klar på at vi har meget travlt, så du skal forberede dig selv på at du skal kunne håndtere stressede situationer og være villig til at bruge dine weekender og helligdage hos os.

Har du erfaring med servering af is, kaffe og grillmad er det naturligvis en stor fordel, men ikke et krav. Du skal grundlæggende have lyst til at give vores gæster god service og en oplevelse med på vejen. Du skal kunne tale Dansk, og da vi er i et turistområde er det selvsagt en fordel at kunne ekspeditionsengelsk- og tysk.

Du er som noget naturligt velsoigneret og imødekommende og har let til smil.

Vi har åbent fra ca. kl. 11 til 21 hver dag, og din arbejdstid kommer til at ligge i dette tidsrum. Vi laver selvfølgelig en struktureret vagtplan vi arbejder ud fra.

Vi har højt til loftet og har det sjovt - med det fælles mål at vores gæster skal have en god oplevelse og et godt produkt med, når de går ud gennem døren, ligesom vi vægter plads til forskellighed blandt vores personale.

Lyder det som noget det matcher dig, og er du parat til at få en sjov og travlt forår/sommer så send din ansøgning hvor du fortæller lidt om hvad du har lavet hidtil og med foto til:

 

kontakt@icekingblokhus.dk

 

Skriv venligst i din ansøgning hvornår du kan tiltræde. Straffeattest skal fremvises.

Samtaler vil blive afholdt medio juni. Hører du ikke fra os inden da er du desværre ikke en af de udvalgte i denne omgang.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt
Kontaktperson
Rasmus Hundrup
Adresse
9492 Blokhus
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-05-2020
Kviknummer:
LJA-80290041
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Lignende job
OUTRUP VINDUER & DØRE A/S
Morsø, Nordjylland
Frist:
19-07-2020
NK CARE ApS
Hjørring, Nordjylland
Frist:
12-07-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.