SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.693
2.693
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-09-2021

Energisk mødekoordinator til Nordiske Medier, Aalborg

Får du et kick ud af at nå dine mål? Har du indgående kendskab og erfaring med salg, service og performance? Så er du måske Nordiske Mediers nye mødekoordinator.

Om stillingen
Nordiske Medier A/S arbejder med en større transformation og forandring i salgsorganisationen, der overordnet skal sikre det rette fokus på kunderne.

Bookingafdelingen er en nøglefunktion i Nordiske Medier. Hovedfokus i afdelingen er mødekoordinering for 8 kørende sælgere i Danmark, som sælger markedsføring til printmedier indenfor specifikke brancher i industrien. Hertil har vi tæt kontakt til vores kunder i forbindelse med indhentning af permissions til vores nyhedsbreve.

Du bliver en del af et velfungerende og professionelt team, der skaber fundamentet for salgsafdelingens succes og dine primære opgave vil være at sikre fuldt bookede kalendere for vores sælgere.

Om dig
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men for at få succes i jobbet er det vigtigt, at du motiveres af telefonisk kontakt, og ikke lader dig slå ud af et nej. Samtidig har du empati, indsigt og formår at lytte og skabe dialog med et smil i stemmen. Du er nysgerrig på virksomhederne, brancherne og det enkelte menneske i de virksomheder, som du kontakter. Med den tilgang sikrer du, at vores sælgeres kalendere er fuldt bookede med kundemøder.

Du trives med at arbejde selvstændigt i et højt tempo, stor berøringsflade internt og eksternt - og vi vægter desuden højt, at du har:

  • indgående kendskab og erfaring med salg og service pr. telefon
  • stærke koordineringsevner og en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne
  • en energisk og motiverende tilgang til salg
  • evnen til at bidrage konstruktivt og løsningsorienteret i opgaveløsningen samt i den forandringsproces som salgsorganisationen gennemgår.

Om os
Nordiske Medier er en del den innovative mediekoncern Det Nordjyske Mediehus. Nordiske Medier er den førende medievirksomhed indenfor B2B i Danmark og Sverige.

Vi er en relativ ung virksomhed med stort fokus på vækst præget af gode, dygtige kolleger med meget bred faglighed såsom journalister, grafikere, supportere, sælgere og mødekoordinatorer. Alle har en afgørende rolle i den fortsatte vækst.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at vores kunder får en god oplevelse er, at vi der arbejder hos Nordiske Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier Åbne, Modige, Passionerede og Ordentlige. Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Tanja Stadsgaard Petersen på tlf. 2843 0386 eller på mail tsp@nordiskemedier.dk.

Ansættelsesvilkår
Du aflønnes med fast løn, og har arbejdstid mandagtorsdag fra kl. 8.00 - 16.00, fredag fra kl. 8.00-15.00. Gode ansættelsesforhold med fast løn efter kvalifikationer og pensionsordning. Der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk hurtigst muligt og mærk den mødekoordinator.  Vi afholder løbende ansættelsessamtaler og ønsker stilling besat hurtigst muligt.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle, uanset personlig baggrund og orientering, til at søge stillingen.

Mere om Nordiske Medier
Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har omkring 250 medarbejdere med base i Aalborg, København og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Heriblandt; Licitationen Byggeriets dagblad, Jern- & Maskinindustrien, Mester Tidende, Motormagasinet, Transportmagasinet, Magasinet Pleje, Building Supply, Metal Supply, Food Supply, Wood Supply, Electronic Supply, Energy Supply og RetailNews m. v.

Find yderligere information om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk

Kontakt
Kontaktperson
Tanja Stadsgaard Petersen
Tlf:
2843 0386
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2021
Udløber:
20-10-2021
Kviknummer:
LJA-82604711
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media,
Salg & Kommunikation
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.