Elektronikfagtekniker til C4-værkstedet ved Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Vedligeholdelsesområde Frederikshavn

Frederikshavn, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Vedligeholdelsesområde Frederikshavn
Flådestationen 1
9900 Frederikshavn
Tlf
32665557
Kontakt
Friis Mia Abildgaard
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-06-2024
Udløber
09-08-2024
Kviknummer
LJA-85557612
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

C4 værkstedets filialværksted i Frederikshavn søger en engageret og kvalitetsbevidst elektronikfagtekniker, så har du svendebrev som elektronikfagtekniker eller tilsvarende uddannelse, og har du interesse i en spændende arbejdsdag, så har vi måske stillingen til dig.

Om os

Vi består af erfarende medarbejdere, som varetager reparation og vedligehold samt modifikation og nybygninger, på en stor del af Forsvarets kommunikations- og operative IT- materiel.

Som elektronikfagtekniker på C4-værkstedets filialværksted i Frederikshavn vil du få en travl og interessant hverdag, hvor vi lægger vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen.

Der må forventes rejseaktivitet, idet værkstedet løser opgaver spredt over hele Danmark/udlandet.

Vi kan tilbyde et godt løsningsorienteret arbejdsmiljø, med en god og uformel omgangstone. Selvom vi har travlt og kan have mange opgaver i gang, har vi fokus på work-life-balance og kan tilbyde betalt frokostpause, flekstidsordning samt kaffe/the og frugtordning.
Forsvaret har en god personalepolitik, med gode vilkår for medarbejdere i alle aldersgrupper.

Om stillingen

Dine primære opgaver:
Reparation og vedligeholdelse på kommunikationsudstyr.

Du vil komme til at deltage i modifikation og ny installationer på mange af forsvarets faste installationer på land, såvel som på søværnets skibe, inden for kommunikationsområdet.

I forbindelse med innovative løsninger i forbindelse med projekter, vil du på sigt, indgår direkte i dialog med involverede sagsbehandlere ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Forsvarets vedligeholdelsestjeneste støtter den operative struktur med særligt personel.

Opgaveløsningen medfører klatring i master og det kræves, at du kan bestå kurset evakuering og redning i højder og helbredsgodkendes til masteklatring

Du vil komme til at blive en del af Søværnets servicevagt, som værkstedet varetager, inden for området kommunikation og data.

Om dig

Vi forestiller os du er uddannet elektronikfagtekniker med svendebrev eller tilsvarende uddannelse.

Det er ønskeligt at du har erfaring med reparation, vedligeholdelse og betjening af kommunikationsudstyr, som f.eks. HF/VHF/SINE-SEPURA/VSAT og generelt har kendskab til at arbejde med radio-/ kommunikationsudstyr.

Erfaring med DeMars/SAP vil være en fordel, men ikke et krav.

Som person sætter du en ære i høj faglighed, og er god til at samarbejde på mange fronter. Du er udadvendt i din fremtoning med et godt humør. Endelig er du i stand til at udvise stor fleksibilitet og være i besiddelse af gode samarbejdsevner og være omstillingsparat.

Du skal være brugerorienteret og kunne føre en konstruktiv dialog med brugerne, for løsningen af en givet opgave.
Det forventes at du udfører tildelt arbejde målrettet, med stor kvalitet og overholdelse af aftalte leveringstidspunkter. Dette stiller store krav til din selvstændighed, nysgerrighed samt, at du har interessen i at udvikle dine evner i et service og løsningsorienteret arbejdsmiljø.

Tempoet på værkstedet er højt, og består af erfarne og engagerede kolleger, som du kan sparre professionelt med. Desuden vil du få mulighed for at komme med løsningsforslag, og i samarbejde med værkstedslederen eller de assisterende værkstedsledere fagligt drøfte, hvordan man bedst muligt dækker brugernes behov.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker og Tekniker i Staten.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Dit faste tjenestested er Frederikshavn.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Værkstedsleder Jane Løth på telefon 7282 1341 eller Søren M. Olsen på telefon 7282 2581.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mia Abildgaard Friis på telefon 7281 9099 indtil den 19. juli 2024, herefter kan du kontakte HR-konsulent Anette Sveidahl på telefon 7281 9125.


Ansøgningsfristen er den 9. august 2024. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Gem
Virksomhed
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Vedligeholdelsesområde Frederikshavn
Flådestationen 1
9900 Frederikshavn
Telefon
32665557
Kontaktperson
Friis Mia Abildgaard
Adresse
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-06-2024
Udløber
09-08-2024
Kviknummer
LJA-85557612
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger