Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektronikfagtekniker til C4-værkstedet i Frederikshavn ved Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Vedligeholdelsesområde Frederikshavn

Frederikshavn, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Vedligeholdelsesområde Frederikshavn
Flådestationen 1
9900 Frederikshavn
Tlf
72819125
Kontakt
Kristensen Mette Sanggaard
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
15-01-2024
Kviknummer
LJA-85154863
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Vi søger en engageret og kvalitetsbevidst elektronikfagtekniker, så hvis du er klar på en travl og spændende arbejdsdag, så har vi måske stillingen til dig.

Om os

Vi varetager reparation og vedligehold samt modifikation og nybygninger på en stor del af Forsvarets kommunikations- og operative IT- materiel.
Vi dækker opgaveløsninger indenfor alle tre værns materielområder. Til C4-værkstedet i Korsør hører også et C4-værksted på Flådestation Frederikshavn.

Vi lægger vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen. Vi kan tilbyde et godt løsningsorienteret arbejdsmiljø, med en god og uformel omgangstone.
Vi har fokus på work-life-balance og kan tilbyde betalt frokostpause, fleks-tidsordning samt kaffe/the og frugtordning. Forsvaret har en god personalepolitik, med gode vilkår for medarbejdere i alle aldersgrupper.

Der må forventes rejseaktivitet, idet værkstedet løser opgaver spredt over hele Danmark/udlandet.


Om stillingen

Som elektronikfagtekniker på C4-værkstedet i Frederikshavn vil du få en travl og spændende hverdag.

Dine primære opgaver vil være:
Reparation og vedligeholdelse på kommunikationsudstyr.

Du kommer til at deltage i modifikation og ny installationer på mange af Forsvarets faste installationer på land, såvel som på søværnets skibe, inden for kommunikationsområdet.

I forbindelse med innovative løsninger i forbindelse med projekter, vil du på sigt, indgår direkte i dialog med involverede sagsbehandlere ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Opgaveløsningen medfører klatring i master og det kræves, at du kan bestå kurset evakuering og redning i højder og helbredsgodkendes til masteklatring.

Du kommer til, at blive en del af den Søværnets servicevagt, som værkstedet varetager, indenfor området kommunikation og data.

Tempoet på værkstedet er højt, og består af engagerede kolleger, som du kan sparre professionelt med. Desuden vil du få mulighed for, at komme med løsningsforslag, og i samarbejde med værkstedslederen eller de assisterende værkstedsledere fagligt drøfte, hvordan man bedst muligt dækker brugernes behov.


Om dig

Vi forestiller os, du er uddannet elektronikfagtekniker med svendebrev, eller tilsvarende uddannelse inden for elektronikområdet.

Det er ønskeligt at du har erfaring med reparation, vedligeholdelse og betjening af kommunikationsudstyr, som f.eks. HF/VHF/SINE-SEPURA/VSAT og generelt har flair for at arbejde med radio-/ kommunikationsudstyr.
Kendskab til DeMars/SAP vil være en fordel, men ikke et krav.

Som person sætter du en ære i høj faglighed, og er god til at samarbejde på mange fronter. Du er udadvendt i din fremtoning med et godt humør. Endelig er du i stand til at udvise fleksibilitet og være i besiddelse af gode samarbejdsevner samt omstillingsparat.

Du er brugerorienteret og kan føre en konstruktiv dialog med brugerne, for løsningen af en givet opgave. Det forventes at du udfører tildelt arbejde målrettet, med stor kvalitet og overholdelse af aftalte deadlines. Dette stiller store krav til din selvstændighed, nysgerrighed samt at du har lysten til at udvikle dine kompetencer i et service og løsningsorienteret arbejdsmiljø.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op både civilt og militært.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker og Tekniker i Staten. Basisløn efter overenskomst, plus tillæg efter kvalifikationer.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Dit faste tjenestested er Frederikshavn.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder Jørn L. S. Jensen på telefon 7282 1351.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mette Sanggaard Kristensen på telefon 7281 7317.

Ansøgningsfristen er den 15. januar 2024. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.
Ansættelse efter aftale.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimere opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Vedligeholdelsesområde Frederikshavn
Flådestationen 1
9900 Frederikshavn
Telefon
72819125
Kontaktperson
Kristensen Mette Sanggaard
Adresse
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
15-01-2024
Kviknummer
LJA-85154863
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger