Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

El-teknisk tegner - Soft & Teknik

SENSU A/S

Frederikshavn, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
SENSU A/S
Assensvej 2
9220 Aalborg Øst
Tlf
61809091
Kontakt
 
Tlf
22898976
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-07-2022
Udløber
26-08-2022
Kviknummer
LJA-83784638
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og naturvidenskab, Tele, Industri & Håndværk

Soft & Teknik A/S blev grundlagt i 1995 og beskæftiger i dag 85 medarbejdere. Virksomheden leverer løsninger til komplekse projekter inden for rammen af den grønne omstilling med land- og marinebaserede anlæg til bl.a. drift af Power-to-X, el-færger samt moderne varmepumpeanlæg.

Gennem 2021 er der især blevet arbejdet med rådgivning og design af Power-to-X anlæg for fremstilling af brændstoffer som metanol og brint. Udviklingen af Power-to-X løsningerne skete i samarbejde med European Energy A/S og for at skabe et solidt fundament for fremtiden, blev European Energy A/S i udgangen af 2021 en del af ejerkredsen hos Soft & Teknik A/S. Dermed sikres en stærk platform for de tekniske løsninger, der indgår i de Power-to-X anlæg, der skal opføres. European Energy A/S ønsker med afsæt i deres ekspertise i solceller og vindmøller at indtage en central rolle i den grønne omstilling.

Soft & Teknik A/S er medleverandør på projekterne og der er derfor opstået et behov for yderligere medarbejdere med de rette kompetencer. Derfor søges der nu en El-teknisk tegner.

Vækstrejse – Teknisk ekspertise - Fleksibilitet

Brænder du for at arbejde med el-tekniske tegninger inden for el-anlæg og automation, og vil du være en del af en spændende virksomhed, der er i gang med en spændende udvikling? Som El-teknisk Tegner hos Soft & Teknik A/S bliver du en del af ambitiøs og innovativ virksomhed med fokus på kvalitet, ordentlighed og frihed under ansvar. Du får en spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed med en flad organisationsstruktur, højt til loftet og præget af en uformel tone. Dine arbejdsforhold vil være kendetegnet af en høj grad af fleksibilitet og frihed under ansvar, og du vil få gode muligheder for personlig udvikling.  

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling hvor du, med reference til afdelingslederen og i samarbejde med den anden tekniske tegner i Hardware-afdelingen, bliver ansvarlig for at udarbejde el-tekniske konstruktionstegninger med fokus på stærkstrømsløsninger. Ved hjælp af din detaljeorienterede tilgang til opgaveløsningen udarbejder du detaljerne på 3D-tegninger til tavlekonstruktioner, og du foretager el-teknisk dokumentation i PS Schematic. Samtidig udfører du teknisk support for produktionen.

For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du har en teknisk baggrund. Du kan være uddannet el-installatør, automatikfagtekniker eller teknisk designer. Alternativt kan du være uddannet elektriker, men dette kræver dog, at du har erfaring med konstruktionstegninger. Du har desuden erfaring med at arbejde hos en produktionsvirksomhed, og det er en stor fordel, hvis du har kendskab til el-anlæg og automation. Du har en solid IT-forståelse, og ideelt set har du erfaring med PC-Schematic. Desuden behersker du engelsk i skrift og tale på højt niveau. 

Som person besidder du et godt overblik og har grundlæggende en struktureret tilgang til dit arbejde, hvilket medvirker til, at du kan navigere i en travl og dynamisk hverdag. Du er ansvarsbevidst, selvstændig og løsningsorienteret – også når der opstår udfordringer. Du har en positiv tilgang til kunder og er god til kundekontakt, ligesom du er god til at samarbejde på alle niveauer. Samtidig er du fagligt dygtig, ambitiøs og detaljeorienteret, hvilket sikrer, at dit arbejde bliver udført med en høj grad af kvalitet.

Er du den nye El-tekniske tegner til Soft & Teknik A/S i Frederikshavn? Så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør Thomas Bech, Sensu A/S på telefon 22 89 89 76. Du kan læse mere om Soft & Teknik A/S her.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
SENSU A/S
Assensvej 2
9220 Aalborg Øst
Telefon
61809091
Kontaktperson
 
Telefon
22898976
Adresse
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-07-2022
Udløber
26-08-2022
Kviknummer
LJA-83784638
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ingeniør og naturvidenskab, Tele, Industri & Håndværk