Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fødevarestyrelsen, Aalborg

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-12-2018

Dyrlæger til Brexit opgaver i Fødevarestyrelsen, Aalborg

Vil du være med til at lette overgangen for danske fødevarevirksomheder, der handler med Storbritannien, når de forlader EU 29. marts 2019? I Fødevarestyrelsen mander vi op for at sikre det bedste udgangspunkt for handlen under nye vilkår.

Fødevarestyrelsen forventer at ansætte et antal medarbejdere som følge af Brexit. FødevareNordØst i Aalborg og Aarhus søger i den forbindelse et antal dyrlæger til at varetage opgaver med tilsyn og sagsbehandling i detail- og engrosvirksomheder, opgaver med eksportcertifikater og grænsekontrol samt andre opgaver i fødevareenhederne. Tiltrædelse den 1. marts 2019.

Arbejdsopgaverne kan bl.a. komme til at omfatte:
• Tilsyn og sagsbehandling i detail- og engrosvirksomheder.
• Grænsekontrol og importopgaver.
• Eksportopgaver, herunder udstedelse af certifikater.
• Deltagelse i forskellige specialområder af kontrollen alt efter dine egne ønsker, dine erfaringer og behovet i enheden.

Vores arbejdsplads
Vi arbejder med tilsyn med detail- og engrosvirksomheder samt sagsbehandling og vejledning af virksomhederne om reglerne.
Du får et stort ansvar både fagligt, administrativt og socialt. Især fordi der ofte er geografisk distance til både ledelse og kolleger. Du skal derfor være forberedt på, at der vil være en del arbejde på egen hånd, da vores tilsynsførende ofte kører ud alene på tilsyn fra deres egen bopæl. Der stilles derfor store krav til din evne til at arbejde selvstændigt og til at arbejde alene nogle gange. Du skal være forberedt på, at der kan blive en del kørsel, da fødevare-enhederne ofte dækker et stort geografisk område.

Vi er samtidig organiseret i faglige teams. Medarbejdernes evne til at samarbejde med kolleger og til at arbejde i teams er derfor også meget vigtig for vores hverdag, så vi hjælper hinanden med at udføre enhedens opgaver bedst muligt indenfor de givne rammer.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere trives i jobbet. Vi giver mulighed for, at vore medarbejdere kan udvikle sig både personligt og fagligt under hensyn til de opgaver, som vi skal varetage.

Faglige kvalifikationer
• Du skal have en dansk autorisation som dyrlæge.
• Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med egenkontrol og HACCP, men det er ikke en betingelse. Du kan også være nyuddannet – vi er klar til at lære dig grundigt op.
• Du skal kunne udtrykke dig præcist i skrift og tale, ligesom flair for IT er en fordel.
• Det er nødvendigt, at du kan se dig selv i rollen som myndighedsperson og kan lide at have ansvar.
• Det er en forudsætning, at du har gyldigt kørekort til almindelig bil.

Personlige kvalifikationer
• Du kan selvstændigt træffe faglige beslutninger inden for de fastlagte rammer.
• Du har en professionel tilgang til opgaven.
• Du viser tillid og er ikke bange for at dele ansvar og arbejdsopgaver med andre, men du kan samtidig løfte opgaver alene.
• Du er god til at bevare overblikket og sikre struktur i en travl og presset hverdag.
• Du har lyst til og evne for at arbejde i en politisk ledet organisation.
• Du er engageret, fleksibel og har gode samarbejdsevner.
• Du er indstillet på at arbejde på forskellige tidspunkter.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være efter overenskomsten for akademikere i staten indgået mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer herunder den Danske Dyrlægeforening.

Du vil få tjenestested i enten Aalborg eller Aarhus, men således at du kan komme til at køre til andre arbejdssteder.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere at vide om dyrlægestillingerne i FødevareNordØst ved at kontakte fødevarechef Birgitte Horn på tlf. nr. 72 27 51 15.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og autorisation mv. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 16. januar 2019.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
72275115
Adresse
9200 Aalborg SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-12-2018
Kviknummer:
LJA-68997012
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Land-, skov- og havebrug
Lignende job
CONNECTION VIKAR ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-06-2019
RESTAURANT HAVKATTEN APS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
04-07-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.