SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.401
2.401
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 16-11-2021

Dynamiske account managers til førende medievirksomhed

Kan du opbygge og vedligeholde gode kunderelationer? Kender du erhvervslivet i Thy og kan du rådgive og sælge? Så er du måske én af vores to nye account managers i vores afdeling i Thisted. 


Om stillingen
Med jobbet som account manager får du mulighed for at opbygge et helt unikt netværk i det nordjyske erhvervsliv og skabe relationer, der flytter forretning - for dine kunder og for Det Nordjyske Mediehus. Du skal trives med opsøgende og relationsskabende B2B-salg og bliver en vigtig del af en større kommerciel afdeling, hvor account managers og key account managers sammen står for at fastholde og udvikle den professionelle medierådgivning, der sikrer værdi for vores kunders markedsføringskroner.

Den nye kommercielle platform for Det Nordjyske Mediehus understreger det tilbud, vi går til markedet med, og giver dig et stærkt afsæt for dit salgs- og rådgivningsarbejde. Vi er gennem vores egne medier i kontakt med 4 ud af 5 nordjyder hver uge og udvikler hele tiden på vores medier for at sikre vores position i markedet. Produktpaletten omfatter konkurrencestærke display-formater, SEO, SEM, link-building, distribution, radio, events, intim-koncerter, magasiner, printannoncering samt en række digitale annonceprodukter på tværs af top 100 sites, Facebooks Business platform og vores egne onlineplatforme nordjyske.dk, vigeur.dk, ligeher.nu og Aalborg:nu. Det betyder, at vi kan tilbyde 360 graders rådgivning om mediestrategi og medievalg mod både B2B- og B2C-markedet.

Som account manager i Erhvervssalg i Thisted bliver dine overordnede opgaver at opsøge, opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer samt udvikle og eksekvere nye salgsfremmende aktiviteter. Vi vægter berøringsfladen med det nordjyske erhvervsliv højt, hvorfor der i jobbet forventes branche- og netværksmæssige tiltag for at bestride opgaven bedst muligt.

Du vil løbende indgå i relevante projektgrupper med reference til salgschef-gruppen, og skal kunne agere og samarbejde med redaktionelle enheder, støttefunktioner mv. Vi er en virksomhed i konstant forandring, hvor din lyst til at involvere dig og udfordre og udvikle forretningen værdsættes og prioriteres.

Om dig
Stillingen som account manager fordrer basal salgserfaring, som kan matche de branchespecifikke opgaver og ansvar, stillingen kræver. Vi forventer, at du har kendskab til salg, brand-processer og digital markedsføring og har en gennemgående kundebaseret tilgang til opgaveløsninger.

Du besidder empati og har personlig gennemslagskraft, udholdenhed og formår at strukturere dine opgaver. Du har en naturlig interesse for samfundet i Nordjylland og stærke personlige kompetencer inden for samarbejde, netværks- og relations-opbygning, kommunikation og formidling.

Vi tilbyder
Ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern med dygtige og professionelle kolleger, som brænder for det, de laver. Du bliver en del af en salgsafdeling med høj anciennitet, hvor vi lægger vægt på videndeling og et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier åbne, Modige, Passionerede og Ordentlige.

Vi arbejder i et agilt og innovativt miljø med højt til loftet og med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi er vores sociale ansvar bevidst og har fokus på, at arbejdsmiljøet er optimalt og undersøger løbende medarbejdertilfredsheden. Samtidig har vi etableret en række medarbejdertilbud, der har til hensigt at sikre medarbejdernes fysiske, psykiske og sociale trivsel.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Jeppe Kristensen på tlf. 2249 1433 eller jkr@dnmh.dk.

For yderligere information om Det Nordjyske Mediehus se www.detnordjyskemediehus.dk

Ansættelsesvilkår
Gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i Thisted. Der er 3 måneders prøvetid.

Søg stillingen
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@dnmh.dk senest 28. november 2021 og mrk. ansøgningen account manager Thisted.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Om os
Det Nordjyske Mediehus er en innovativ mediekoncern, der med udgangspunkt i Nordjylland skaber nærkontakt mellem mennesker. Det sker gennem vores medier og publikationer, hvor vi er tæt på folks liv, det samfund de færdes i og det, som de beskæftiger sig med.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder ved Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden i Det Nordjyske Mediehus. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Kontakt
Kontaktperson
Jeppe Kristensen
Tlf:
2249 1433
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-11-2021
Udløber:
28-11-2021
Kviknummer:
LJA-82961820
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.