SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.749
2.749
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

STRANDGAARDEN BADEHOTEL ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 26-02-2021

Dygtig kok til eventyr på Læsø

Vi har brug for endnu en dygtig kok, som vil have muligheden for at være med i vort lille køkkenteam på Strandgaarden Badehotel. Her kan du vidreudvikle dig på god kvalitet i et absolut kreativt miljø samtidigt med, at vi har en god sommer sammen. Jobbet er måske dit første job efter at du er udlært fra et godt sted :-).

Vi har brug for en ekstra kok i perioden ca. 1/5-2021 - ca. 1/10 -2021. Det er en tidsbegrænset stilling.

Vi arbejder i et lille team af dygtige medarbejdere, der alle sætter en ære i at give gæsterne en oplevelse af at være i centrum. Strandgaarden er et lille badehotel med en gourmet restaurant og 20 værelser, med maksimalt ca. 40 gæster. Teamet består af kokke & tjenere samt et par dygtige servicearbejdere. Du skal kunne lide at arbejde og ikke være bange for en lang arbejdsuge i sommerferien. Du kommer til at arbejde direkte under vor dygtige Køkkenchef Niklas Thomsen. Teamet laver spændende menuer og vi har brug for din arbejdskraft og ideér til at skabe gode oplevelser for vores trofaste gæster.

Vi arbejder i et røgfrit miljø.

Du er selvstændig og har et godt overblik. Du er kreativ og dygtig.

Tidligere ansatte har gjort det fantastisk og idag arbejder mange i stjernerestauranter eller har deres eget. Strandgaarden har altid været et godt springbræt for en fremtid i restaurationsbranchen.

Erfaring fra andre "gode steder" er en fordel, men din indtilling til at skabe lækre oplevelser er det vigtigste - du skal være en dygtig håndværker. Du skal desuden være en god kammerat for resten af teamet. 

Den udbetalte løn er god, da du får et ekstra fradrag for at arbejde på Læsø - Hvis du bor på fastlandet. Vi tilbyder godt og billigt logi tæt på hotellet og stranden. 

 

Kontakt
Kontaktperson
Niklas Thomsen
Tlf:
81405131
Adresse
9940 Læsø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-02-2021
Kviknummer:
LJA-81762321
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Hotel og restauration
Lignende job
ENTREPRENØRFIRMAET KRISTIAN HANSEN APS
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
03-06-2021
Sofiendalskolen
Aalborg, Nordjylland
Frist:
25-04-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.