SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.774
2.774
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 17-06-2022

Distributionsleder til morgendistribution

Det Nordjyske Mediehus søger en resultatorienteret, målrettet og selvstændig distributionsleder til at stå for daglig drift, udvikling og optimering af eget distributionsområde.

Trives du med at have ansvar og kan du holde mange bolde i luften? Kan du holde hovedet koldt, når din arbejdsdag for 10. gang tager en uventet drejning og kan du lede et team, du kun har kontakt med på afstand?

Om stillingen

Distributionen hos Det Nordjyske Mediehus omfatter både Morgennet og Reklamenet. Morgennettet er omdeling af dagblade, pakker, breve og magasiner tidlig morgen. Reklamenettet er omdeling af ugeaviser og reklamer.

Som distributionsleder på morgennettet kommer du til at arbejde med distributionen indenfor et afgrænset geografisk område. Der er fuld fart på distributionen og omdeling 365 dage om året.

Som distributionsleder vil du få ansvaret for de omdelere, der er ansat i dit område, og du er ansvarlig for at alle kvalitetskrav og andre KPI-tal bliver overholdt. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Daglig opfølgning på kvalitet i dit område
 • Bemanding, ferieplanlægning, rekruttering, ansættelse og opfølgning på nye omdelere i dit område
 • Daglig drift af depoter i dit ansvarsområde
 • Implementering af forandringer og udvikling af dit område
 • Optimering af arbejdsopgaver for både omdelere og egne opgaver

Om dig

Vi forventer, at du er struktureret, arbejdsom og fleksibel, og at du motiveres af at levere resultater i et arbejdsmiljø, der foregår i et højt tempo med mange deadlines.

 • Du er drevet af resultater og formår at være proaktiv
 • Du taler og skriver flydende engelsk og har det fint med, at størstedelen af alle møder og telefonsamtaler foregår på engelsk, i et åbent kontormiljø.
 • Du er fleksibel i forhold til dine arbejdstider og er villig til at gøre en ekstra indsats, når jobbet kræver det
 • Du har grundlæggende IT-kundskaber
 • Det er et must, at du har en leder i maven
 • Du kan motivere, fastholde og udvikle dine medarbejdere, som består af omdelere.

Branchekendskab er ikke afgørende, hvis du har de rette kvalifikationer og personprofil. Vi forestiller os, at du har erfaring som leder i logistik-, produktions- eller detailvirksomhed og at du tidligere har arbejdet med planlægning.

Du får en udfordrende stilling, hvor du selv planlægger og former din arbejdsdag. Du får stor frihed i dit arbejde, så længe du leverer de forventede resultater. Der er daglig opfølgning på dine egne KPIer og du har råderum til at udvikle dit eget område og afprøve nye ideer. Du har mulighed for at sparre med dine kollegaer, og der er et godt sammenhold mellem distributionslederne.

Vi tilbyder


Når du træder ind ad døren hos Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab.
Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode arbejdsforhold, højt humør, optimisme og store ambitioner. Du får et spændende job med afvekslende opgaver og stor kontaktflade.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte distributionschef Erling Jørgensen på tlf. 2080 4995 eller ej@dnmh.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansættelsesvilkår
Gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid med primært arbejdssted i Aalborg. Der er tre måneders prøvetid i stillingen.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side.

Ansøgningsfristen er 1. august 2022, men vi indkalder løbende til samtaler, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Velkommen til Det Nordjyske Mediehus

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio Nordjyske, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Det Nordjyske Mediehus har på nuværende tidspunkt hovedsæde på Langagervej i Aalborg. I 2023 rykker vi ind i et nyt domicil i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront med det formål at komme tættere på nordjyderne.

Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dk

Kontakt
Kontaktperson
Erling Jørgensen
Tlf:
2080 4995
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-06-2022
Udløber:
01-08-2022
Kviknummer:
LJA-83731899
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Media,
Transport og logistik
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-09-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
28-08-2022
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
14-08-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
14-08-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.