SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.433
2.433
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-11-2019

Distributionsleder søges

Målrettet og resultatorienteret distributionsleder

NORDJYSKE Medier søger en resultatorienteret og selvstændig distributionsleder til at varetage koordinering, udvikling og optimering af eget distributionsområde.


Trives du med at have ansvar og kan du holde mange bolde i luften? Kan du holde hovedet koldt når din arbejdsdag for 10. gang tager en uventet drejning og kan du lede og tage ansvar for et stort team, som du ikke har daglig kontakt med?

Stillingen
Distributionen hos NORDJYSKE Medier omfatter både Morgennet og Reklamenet. Morgennettet er omdeling af dagblade, pakker, breve og magasiner tidlig morgen. Reklamenettet er omdeling af ugeaviser og reklamer. Som distributionsleder hos NORDJYSKE Medier kommer du til at arbejde med begge net indenfor et geografisk område. Der er omdeling 365 dage om året, og hver dag skal vores arbejde leve op til NORDJYSKE Mediers høje kvalitetskrav. Du er leder og har ansvaret for de omdelere der er ansat i dit område, og du er i sidste ende ansvarlig for at alle kvalitetskrav og KPI-tal bliver overholdt. De primære arbejdsopgaver er:

 • Daglig opfølgning på kvalitet i dit område
 • Bemanding, ferieplanlægning, rekruttering, ansættelse og opfølgning på nye omdelere i dit område
 • Daglig drift af depoter i dit ansvarsområde
 • Implementering af forandringer og udvikling af dit område Optimering af arbejdsopgaver for både omdelere og egne opgaver

Om dig
Vi forventer, at du er struktureret, arbejdsom og fleksibel, og at du motiveres af at levere resultater i et arbejdsmiljø der foregår i et højt tempo med mange deadlines.

 • Du er drevet af resultater og formår at være proaktiv
 • Du taler flydende engelsk og har det fint med at 75% af alle møder og telefonsamtaler foregår på engelsk
 • Har en grundlæggende forståelse for sammenhængen mellem daglig drift og økonomi
 • Du er fleksibel i forhold til dine arbejdstider og er villig til at gøre en extra indsats når jobbet kræver det
 • Har gode IT kundskaber
 • Det er et must at du har gode leder kompetencer, at du kan motivere, fastholde og udvikle dine medarbejdere

Branchekendskab er ikke altafgørende hvis du har de rette kvalifikationer og personprofil. Vi forstiller os at du har erfaring som leder i logistik-/produktionsvirksomhed og at du tidligere har arbejdet med planlægning og har en god geografisk sans.

Du får en udfordrende stilling hvor du selv planlægger og former din arbejdsdag. Du får stor frihed i dit arbejde, så længe du leverer de forventede resultater. Der er daglig opfølgning på dine egne KPI og du har råderum til at udvikle dit eget område og afprøve nye ideer. Du har mulighed for at sparre med dine kollegaer og der er et godt sammenhold mellem Distributionslederne.

Om os
Vi er en innovativ mediekoncern, der med udgangspunkt i Nordjylland skaber nærkontakt mellem mennesker. Det sker gennem vores medier og publikationer, hvor vi er tæt på folks liv, det samfund de færdes i og det, som de beskæftiger sig med. Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos NORDJYSKE Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige". Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende job med afvekslende opgaver og stor kontaktflade
 • En dynamisk arbejdsplads med engagerede og gode kolleger, samt gode personaleforhold
 • En uformel kultur med en direkte omgangstone og respekt for hinanden
 • Et arbejdsmiljø, der lægger vægt på samarbejde, udvikling og faglig sparring

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakt Distributions- og Logistikchef Erling Jørgensen på tlf. 2080 4995 eller ej30@nordjyske.dk.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordjyske.dk hurtigst muligt da vi løbende afholder ansættelsessamtaler.

NORDJYSKE Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.


Kontakt
Kontaktperson
Erling Jørgensen
Tlf:
2080 4995
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-11-2019
Udløber:
29-12-2019
Kviknummer:
LJA-77909233
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Media,
Transport og logistik
Lignende job
Thisted Kommune
Thisted, Nordjylland
Frist:
02-06-2020
Thisted Kommune
Thisted, Nordjylland
Frist:
15-06-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.