SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.314
2.314
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 28-09-2021

Distributionsleder-morgennet

Det Nordjyske Mediehus søger en resultatorienteret, målrettet og selvstændig distributionsleder til at stå for daglig drift, udvikling og optimering af eget distributionsområde.

Trives du med at have ansvar, trives du med rutineprægede opgaver og kan du holde mange bolde i luften? Kan du holde hovedet koldt, når din arbejdsdag for 10. gang tager en uventet drejning og kan du lede et team, du ikke har daglig kontakt med?

Om stillingen
Distributionen hos Det Nordjyske Mediehus omfatter både Morgennet og Reklamenet. Morgennettet er omdeling af dagblade, pakker, breve og magasiner tidlig morgen. Reklamenettet er omdeling af ugeaviser og reklamer. Som distributionsleder hos NORDJYSKE kommer du til at arbejde med begge net indenfor et geografisk område. Der er omdeling 365 dage om året, og hver dag skal vores arbejde leve op til Det Nordjyske Mediehus høje kvalitetskrav. Du er leder og har ansvaret for de omdelere der er ansat i dit område, og du er i sidste ende ansvarlig for at alle kvalitetskrav andre KPI-tal bliver overholdt. De primære arbejdsopgaver er:

 • Daglig opfølgning på kvalitet i dit område
 • Bemanding, ferieplanlægning, rekruttering, ansættelse og opfølgning på nye omdelere i dit område
 • Daglig drift af depoter i dit ansvarsområde
 • Implementering af forandringer og udvikling af dit område
 • Optimering af arbejdsopgaver for både omdelere og egne opgaver

Om dig
Vi forventer, at du er struktureret, arbejdsom og fleksibel, og at du motiveres af at levere resultater i et arbejdsmiljø, der foregår i et højt tempo med mange deadlines.

 • Du er drevet af resultater og formår at være proaktiv
 • Du taler flydende engelsk og har det fint med, at 75% af alle møder og telefonsamtaler foregår på engelsk
 • Du er fleksibel i forhold til dine arbejdstider og er villig til at gøre en extra indsats, når jobbet kræver det
 • Du har grundlæggende IT-kundskaber
 • Det er et must, at du har en leder "i maven"
 • Du kan motivere, fastholde og udvikle dine medarbejdere, som består af omdelere.

Branchekendskab er ikke afgørende, hvis du har de rette kvalifikationer og personprofil. Vi forstiller os, at du har erfaring som leder i logistik-, produktions- eller detailvirksomhed og at du tidligere har arbejdet med planlægning samt har en god geografisk sans.

Du får en udfordrende stilling, hvor du selv planlægger og former din arbejdsdag. Du får stor frihed i dit arbejde, så længe du leverer de forventede resultater. Der er daglig opfølgning på dine egne KPIer og du har råderum til at udvikle dit eget område og afprøve nye ideer. Du har mulighed for at sparre med dine kollegaer, og der er et godt sammenhold mellem distributionslederne.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en arbejdsplads med gode arbejdsforhold, højt humør, optimisme og store ambitioner. Du får et spændende job med afvekslende opgaver og stor kontaktflade.

Vi tilbyder dig også at blive en del af en velkørende afdeling med gode kolleger og en arbejdsplads, hvor vi er erklæret åbne, modige, ordentlige og passionerede.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte distributionschef Erling Jørgensen på tlf. 2080 4995 eller
ej@dnmh.dk

Ansættelsesvilkår
Gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid med primært arbejdssted i Aalborg.

Stillingen er på fuld tid. Der er tre måneders prøvetid i stillingen.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV i PDF-format til
personale@dnmh.dk
og mærk den "distributionsleder". Ansøgningsfrist 25. oktober 2021.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. Det Nordjyske Mediehus er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos Det Nordjyske Mediehus. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

For yderligere information om Det Nordjyske Mediehus se www.detnordjyskemediehus.dk

 

Kontakt
Kontaktperson
Erling Jørgensen
Tlf:
2080 4995
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-09-2021
Udløber:
25-10-2021
Kviknummer:
LJA-82723725
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Transport og logistik
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
14-12-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
05-12-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.