SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.791
2.791
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 27-06-2022

Distributionsassistent - Har du sabbatår og vil du arbejde 30 timer?

Det Nordjyske Mediehus søger en struktureret, servicemindet og selvstændig distributionsassistent til vores reklamedistribution.

En arbejdsdag med alsidige opgaver
Distributionen hos Det Nordjyske Mediehus omfatter både Morgendistribution og Reklamedistribution. Morgendistributionen er omdeling af dagblade, pakker, breve og magasiner tidligt om morgenen. Reklamedistributionen er omdeling af ugeaviser og reklamer. Som distributionsassistent hos Det Nordjyske Mediehus kommer du til at arbejde med reklamedistributionen. Du er sammen med distributionslederne ansvarlig for, at distributionen gennemføres så korrekt og effektivt som muligt.

De primære arbejdsopgaver er:

  • Assistere distributionslederne med bemanding, ferieplanlægning, rekruttering, ansættelse og opfølgning på nye omdelere
  • Opfølgning på omdelingskvalitet
  • Besvare henvendelser fra omdelere og husstande både på telefon og via mail/sms
  • Ad hoc kørselsopgaver

Du bliver en del af en velkørende afdeling med gode kolleger og en arbejdsplads, hvor vi er erklæret åbne, modige, ordentlige og passionerede. Du vil få sidemandsoplæring og har efterfølgende mulighed for at sparre med dine kollegaer.

Serviceminded og struktureret
Vi forventer, at du er struktureret, arbejdsom og imødekommende, og at du motiveres af at levere resultater i et arbejdsmiljø, der foregår i et højt tempo.

  • Du er drevet af resultater og formår at være proaktiv
  • Du har en god telefonstemme og dit engelsk er godt nok til at kunne kommunikere med vores udenlandske omdelere
  • Du er imødekommende og kan tale med omdelere i alle aldre og deres forældre
  • Du har grundlæggende IT-kundskaber

Branchekendskab er ikke afgørende, hvis du har de rette kvalifikationer og personprofil. Det er en fordel hvis du har kørekort.

Vi forstiller os, at du har et sabbatår eller to, hvor du ønsker at udbygge dit CV.

Vi tilbyder
Når du træder ind ad døren hos Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi tilbyder en arbejdsplads med gode arbejdsforhold, højt humør, optimisme og store ambitioner. Du får et spændende job med afvekslende opgaver og stor kontaktflade.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte distributionschef Jeanette Vingaard på tlf. 3026 2697 eller jv@dnmh.dk.

Ansættelsesvilkår
Aflønning i henhold til funktionæroverenskomsten mellem DMA og HK/Privat. Stillingen er på 30 timer fordelt på ugedagene mandag til fredag. Arbejdsstedet er Langagervej i Aalborg. Der er tre måneders prøvetid i stillingen.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side.

Ansøgningsfristen er 8. juli 2022, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.
Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os
Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalen ANR, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Det Nordjyske Mediehus har på nuværende tidspunkt hovedsæde på Langagervej i Aalborg. I 2023 rykker vi ind i et nyt domicil i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront med det formål at komme tættere på nordjyderne.

Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dk

 

Kontakt
Kontaktperson
Jeanette Vingaard
Tlf:
30262697
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-06-2022
Udløber:
08-07-2022
Kviknummer:
LJA-83764977
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Transport og logistik,
Øvrige stillinger
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-09-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
28-08-2022
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
14-08-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
14-08-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.