SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.895
1.895
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Obelske Familiefond

Det Obelske Familiefond

|
Nordjylland
|
Indrykket 16-03-2020

Direktør til Det Obelske Familiefond

Er du passioneret omkring udbredelse af kultur der inspirerer og udfordrer?
Brænder du for at fremme børn og unges mentale sundhed?
Vi du yde en særlig indsats i det nordjyske hvoraf fondet udspringer?

Det Obelske Familiefond søger en engageret og udadvendt direktør til at varetage den daglige ledelse af fondet samt i samarbejde med bestyrelsen at fortsætte udviklingen af fondets almennyttige uddelinger. Det Obelske Familiefond, er en moderne uddelingsvirksomhed med fem dedikerede medarbejdere. Fondet har kontor i København.

Det Obelske Familiefond blev etableret i 1956 af Asta Obel. Fondet er eneejer af investeringsselskabet C.W. Obel A/S. Fondets formål er tredelt: at sikre god ledelse af og de bedste rammer for virksomheden C.W. Obel A/S, at yde støtte til efterkommere af fabrikant C.W. Obel samt at yde støtte til almennyttige formål.

Fondet uddeler mellem 110 og 150 mio. kr. om året til almennyttige formål. I 2019 vedtog fondets bestyrelse en ny uddelingsstrategi bestående af de tre hovedområder:

  • Kunst især klassisk musik og samtidskunst
  • Mental sundhed især børn og unges mentale sundhed
  • Nordjylland fondet har sine rødder i Aalborg og Nordjylland og værner om sine rødder ved fortsat at bidrage til især kulturelle og sociale initiativer, der kan være med til at tiltrække arbejdskraft, beboere og besøgende til landsdelen

Udover den daglig ledelse af fondet og dets medarbejdere, omfatter direktørens ansvarsområder også udarbejdelse og fremlæggelse af beslutningsgrundlag for tildelinger; administration af en række mindre fonde; økonomi og regnskab, herunder deltagelse i dialogen med de investeringsansvarlige i gruppen og sidst men ikke mindst har direktøren en vigtig kommunikativ opgave som ambassadør for fondet at gøre fondet mere synligt, samt at fastholde og styrke netværk og relationer, herunder til samarbejdspartnere, datterselskaber og familiemedlemmer.

Den ideelle kandidat til stillingen vil være en dedikeret og samarbejdsorienteret person med gode kommunikative evner, gennemslagskraft og høj faglig og personlig integritet. Vi forventer, at den kommende direktør har:

  • ledelseserfaring fra dansk erhvervsliv, alternativt fra en interesseorganisation/NGO eller fra en institution inden for social- sundheds- eller kulturområdet
  • erfaring med almennyttige aktiviteter
  • erfaring med tværorganisatorisk samarbejde og projektledelse
  • finansiel/regnskabsmæssig forståelse og erfaring
  • en videregående akademisk og/eller økonomisk uddannelse

Flere oplysninger om Det Obelske Familiefond kan fås på fondets hjemmeside: obel.com

For at finde den rette kandidat har Det Obelske Familiefond bedt rekrutteringsfirmaet Spencer Stuart om at stå for processen. Flere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Michael Vad på mvad@spencerstuart.com.

For at komme i betragtning til stillingen skal en kortfattet ansøgning samt CV sendes til mvad@spencerstuart.com senest fredag den 27. marts kl. 12:00.


Kontakt
Kontaktperson
Michael Vad
Adresse
Kastetvej 2
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-03-2020
Udløber:
27-03-2020
Kviknummer:
LJA-79820575
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Lignende job
Komplex ApS
Nordjylland
Frist:
22-10-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.