SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.774
2.774
 JOBS
Gem annonce
Aalborg Kommune, By og Land

Aalborg Kommune, By og Land

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-07-2022

Direktør til By og Land i Aalborg Kommune

Du får en markant rolle i udviklingen af Aalborg Kommunes vækst og kommunens strategiske byudvikling. Du kan være med til at sætte dagsordenen for udviklingen af Aalborg Kommunes fysiske rammer og få en afgørende rolle i fortsat at skabe en attraktiv, dynamisk og bæredygtig kommune. Samarbejdet med borgerne og erhvervslivet er i fokus, og målet er klart: Vi udvikler os sammen, og Aalborgs vækst skal fortsætte.

Aalborg Kommune søger en ny direktør til By og Land.
Du får en central placering i Aalborg Kommune, og du bliver en tæt sparringspartner med både rådmanden, By- og Landskabsudvalget og byrådet, ligesom du får en strategisk og udviklende rolle sammen med kommunens samlede direktørgruppe. Du bliver direktør for By og Land, for  forvaltningens direktion og for ca. 600 kompetente chefer, ledere og medarbejdere.

By og Land har en særlig plads i Aalborg Kommune. Det er her, de store linjer tegnes, og af den grund står forvaltningen for en stor del af punkterne på byrådets møder. Du skal tydeligt og synligt lede hele forvaltningens udvikling og drift, og du skal i et tæt og tillidsfuldt makkerskab med rådmanden sikre en velfungerende og stabil drift, der skaber plads til og fundament for et uafværgeligt ønske om fortsat udvikling.

Du får en kompleks hverdag en hverdag, hvor hjulene konstant drejer rundt, hvor de strategiske dagsordener og initiativer præger dit arbejde, og hvor også den praksisnære virkelighed og de daglige opgaveløsninger en gang imellem banker på. Du skal derfor begå dig på mange arenaer, med både stor og lille, høj og lav. Desuden skal du navigere i en verden, hvor intensiteten fylder, hvor hensynene er mange, interesserne er komplekse og meningerne er markante, og hvor initiativerne både på kort og lang sigt spiller markant ind på borgernes virkelighed og hverdag.

Du skal proaktivt have fokus på og hånd i bæredygtigheds- og klimadagsordenen og den grønne omstilling.

Du kommer med en betydelig ledelseserfaring, med indsigt og erfaring fra et eller flere af forvaltningens områder og med tæft og snilde til at begå dig i en politisk hverdag. Du er nysgerrig, lyttende og inddragende, kommunikerer klart og har format til at tage tøjlerne - og også til at slippe dem igen.

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen, som du finder HER


Har du allerede læst den, og har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte rådmand Jan Nymark Thaysen på tlf. 2520 2180, fungerende direktør Jørgen Litske Petersen på tlf. 4056 0515 eller partner og konsulent i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 eller jlm@genitor.dk.

Ansøgningsfristen er den 31. august 2022.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Aalborg Kommune, By og Land
Stigsborg Brygge 5
9400 Nørresundby
Praktisk information
Oprettet:
01-07-2022
Udløber:
31-08-2022
Kviknummer:
LJA-83780583
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Offentlig
Gem annonce
Lignende job
By og Land
Aalborg, Nordjylland
Frist:
30-08-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.