Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
DGI-huset Aabybro

DGI-huset Aabybro

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-04-2018

Direktør

DGI-Huset Aabybro søger direktør.

Er du den dynamiske og energiske leder, der kan stå i spidsen for en markant forsat udvikling af byens samlingssted DGI-huset Aabybro? Vil du tage ansvar for at skabe inspirerende og aktive rammer for Aabybros borgere og favne de mange foreningers idræts- og kulturliv og udbygge et tæt samarbejde med skolerne? Kan du udvikle DGI-huset til stedet for møder, konferencer og events? Er svaret et rungende JA, er du måske den nye direktør i DGI-huset i Aabybro.

Dine ansvarsområder

Du er ansvarlig for implementering og gennemførsel af mål og strategier med udgangspunkt i fondens virkeområder:

  • Mødested: DGI-huset Aabybro skal til stadighed opretholdes og videreudvikles som et mødested for idræt, kultur, erhverv samt områdets borgere og på den måde virke inkluderende til et aktivt liv.
  • Laboratorium: DGI-huset Aabybro skal etablere og udvikle nye muligheder, så centret til enhver tid lever op til borgernes ønsker og behov på idræts-, motions- og kulturområdet og fungerer som en dynamo for inspiration til resten af Jammerbugt Kommune.
  • Trivsel og sundhed: DGI-huset Aabybro skal anvise veje og muligheder til en bedre folkesundhed. Centret skal give borgerne mulighed for at dyrke idræt og motion individuelt og fleksibelt, ligesom det skal være muligt at dyrke idræt og motion og andre kulturelle aktiviteter i sociale fællesskaber.
  • Kommerciel virksomhed: DGI-huset Aabybro skal ved kommerciel virksomhed skabe den økonomiske baggrund for driften og videreudviklingen af fonden. Der skal i den forbindelse fortsat etableres og opretholdes et samarbejde med såvel myndigheder som erhvervsliv om aktiviteter og projekter inden for fondens virkeområder.

Du har det økonomisk ansvar for husets drift, herunder ansvar for gennem kommerciel virksomhed at sikre tilstrækkelige indtægter til, at DGI-huset Aabybros mål kan opfyldes.

Du er ansvarlig for at skabe kontakt til lokalområdets skoler, idræts-, kultur- og erhvervsliv og sikre igangsætning af nye aktiviteter.

Du har det overordnede ansvar for markedsføring, kommunikation, PR og opsøgende salg.

Du har det overordnede ledelsesansvar for den daglige drift, personale, økonomi og salg i DGI-huset Aabybro.
Du refererer til bestyrelsen for den erhvervsdrivende fond DGI-huset Aabybro.

Din profil/kompetencer:

Du har en relevant uddannelsesbaggrund, gerne på kandidatniveau, f.eks. en idræts- eller samfundsfaglig uddannelse.

Du er vant til at arbejde med strategisk ledelse, og du kan dokumentere stærke ledelsesmæssige resultater herunder projektledererfaring.

Kan dokumentere resultater i salg også gerne opsøgende salg. Produkterne, der skal sælges, er primært til møde-, konference-, fest- og eventkunder.

Du er en robust forhandler.
Du er stærk i og kan dokumentere stor erfaring med økonomistyring.

Forståelsen for sammenhænge mellem folkevalgte, frivillige og ansatte i DGI er vigtig i jobbet. Vi forventer, at du har solid foreningsbaggrund og kender til foreningslivet indefra som udøver, instruktør eller leder. Gerne erfaring/kendskab til ledelse inden for fritidssektoren.

Du har indsigt i sundheds- og motionsområdet.

Du har en meget udadvendt og opsøgende personlighed og har nemt ved at tale med andre.

Du har drivet og færdighederne til at motivere og inspirere dine medarbejdere, og du trives i rollen som leder og går i spidsen for og værdsætter dit team. Du forstår at udvikle medarbejdere gennem nærhed, coaching, motiverende mål og processer og gennem et højt informationsniveau.

Du har overblik og situationsfornemmelse. Du er troværdig og loyal, og du er god til at dele viden med andre. Du er engageret, kreativ og initiativrig. Du er karakteriseret som dynamisk, energisk og resultatorienteret, og du arbejder struktureret og kan prioritere, planlægge og koordinere opgaverne samt sikre, at aftaler overholdes.

Du kan tage andres perspektiv og give nye retninger, når noget ikke fungerer. Du evner at skabe og vedligeholde netværk, og du har gode samarbejdsevner.

Du behersker de almindelige IT-værktøjer, ligesom du er stærk i brugen af digitale sociale platforme.

Vilkår
Vi lægger stor vægt på at tiltrække og fastholde den rigtige direktør. Ud over lønnen tilbydes du gode personaleforhold med bl.a. pensionsordning og muligheder for efteruddannelse m.v.

Du får frihed under ansvar i et spændende hus med mange muligheder.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 15. maj 2018. Vi beder dig om at indikere dine forventninger til lønniveauet i ansøgningen.

Samtaler forventes gennemført henholdsvis den 23. maj (første runde) og den 6. juni (anden runde).

Tiltrædelse forventes 1. september 2018 (evt. 15. august).

Yderligere oplysninger fås hos bestyrelsesformand Inger Møller Nielsen, tlf. 2146 1770.

Vi anvender elektronisk rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke HER

DGI-Huset Aabybro er beliggende 15 km nordvest for Aalborg. Byen er i vækst med ca. 1.000 nye borgere om året, hvilket giver et besøgstal på omkring 600.000 om året. Huset er kendt for afvikling af den store KNÆK CANCER event samt andre store arrangementer. Nerven i huset er det daglige besøg af skolebørn og et meget aktivt foreningsliv.

Læs mere om DGI-huset i Aabybro på http://dgihusetaabybro.dk/.

DGI betragter mangfoldighed som en styrke. DGI opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Sammen med de lokale idrætsforeninger udvikler vi koncepter og aktiviteter, der tager udgangspunkt i dine behov og muligheder. Det gør vi, fordi vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet. DGI er Danmarks næststørste idrætsorganisation med flere end 1,5 millioner medlemmer. Vores aktiviteter spænder over mange forskellige idrætsgrene. Fra street soccer til svømning, fra håndbold til fitness og løb. Vi hjælper vores flere end 6.300 foreninger og 100.000 frivillige med at gøre en forskel. For samfundet. For idrætten. For dig.

 

 

Kontakt
Kontaktperson
Inger Møller Nielsen
Tlf:
2146 1770
Adresse
Jens Møllers Vej 3
9440 Aabybro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-04-2018
Udløber:
15-05-2018
Kviknummer:
LJA-58860894
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kunst, kultur og sport,
Ledelse,
Marketing,
Organisation og forening
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.