SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.403
2.403
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Klim Sparekasse

Klim Sparekasse

|
Nordjylland
|
Indrykket 19-12-2021

Direktør - Klim Sparekasse

Lokalforankret og selvstændig sparekasse

Efter over 21 år i spidsen for den lokale garantsparekasse, hvor en positiv udvikling og stigende vækst har været gennemgående, har den nuværende direktør ønsket at stoppe. Derfor søger sparekassen nu en ny direktør, som kan fortsætte den gode udvikling og opretholde selvstændigheden.

Du tilbydes en unik position i et lokalt forankret pengeinstitut, hvor du har mulighed for at præge og udvikle den fremtidige forretning.

Du sikrer driften, ser muligheder for udvikling og bevarer selvstændigheden
Med reference til bestyrelsen får du det overordnede ansvar for såvel daglig drift samt den fremadrettede udvikling af Klim Sparekasse. Din primære opgave bliver at bevare et selvstændigt og stærkt lokalt forankret pengeinstitut. Det er derfor helt essentielt, at du har en naturlig drivkraft og passion for at kæmpe for fortsat selvstændighed og tage ansvar for den lokale udvikling i markedsområdet.

Andre væsentlige nøgleopgaver bliver:

  • At agere sparekassens ambassadør eksternt og internt og herigennem understøtte de vigtige værdier, som er sparekassens fundament. Som en del af dette også at fortsætte profileringen af Klim Sparekasse, som en markant aktør i det primære kundeområde.
  • Gennem synlig daglig ledelse, at sikre motiverede og kompetente medarbejdere. Du får ledelsesansvaret for en organisation på ti medarbejdere.
  • Tæt løbende sparring med bestyrelse og egen organisation, herunder sikre kvalificerede beslutningsgrundlag (kreditindstillinger- og bevillinger) samt input til fremtidig strategi. Aktiv deltagelse på bestyrelsesmøderne og generelt sørge for, at bestyrelsen holdes informeret på alle væsentlige områder.
  • At være vært og ansvarlig i forbindelse med repræsentantskab- og garantmøder.
  • At sikre et fortsat tillidsfuldt samspil med garanter, kunder, samarbejdspartnere, bestyrelse og repræsentantskab og løbende fremtidssikre sparekassens drift igennem de rigtige partnerskaber.
  • Som overordnet ansvarlig sikre overholdelse af de forhold, der ligger omkring governance, regulatoriske rammer og risikostyring.

Handlekraftig leder med bred erfaring fra den finansielle sektor
Du har en solid ledelseserfaring fra et lignende job eller som område- eller filialdirektør i enten en sparekasse eller bank gerne med lokal forankring. Det er afgørende, at du har solid kreditmæssig erfaring, herunder erfaring med udarbejdelse af bl. a. kreditindstillinger. Du har erfaring med både privatkunder og erhvervskundesegmentet. Herudover ser vi gerne, at du har bred indsigt i investering, pension, bolig m.m.

Som person er du præget af sund fornuft og har begge ben solidt plantet på jorden. Du er en handlekraftig leder, som har evnen til både at eksekvere og uddelegere. Med en kombination af en ydmyg tilgang til det eksisterende og en ambition om at udvikle forretningen, formår du at videreføre et allerede veldrevet pengeinstitut.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Research Consultant Mette Gutte på tlf. 2218 1854 eller bestyrelsesformand Sonia Luther på tlf. 2014 3121.

Bemærk, at vi blot har behov for dit cv, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.


Klim Sparekasse
Klim Sparekasse er en lokal, selvstændig sparekasse. Sparekassen har eksisteret i 144 år og er Jammerbugt Kommunes eneste selvstændige pengeinstitut.

Med sloganet Lokal og loyal siden 1877 er sparekassen til for kundens skyld, som derfor altid bliver mødt med smil og glæde. Derudover beskriver ord som ydmyghed og hjælpsomhed også sparekassen, hvor alle inklusive direktøren tager fat, hvor der er behov. Der er en uformel og flad organisation, hvor der er en åben dialog.

Klim Sparekasse har et godt omdømme blandt kunderne og har derigennem mange ambassadører. Dette kan også ses i nettotilvæksten på omkring 150 kunder årligt de senere år.

Læs mere på www.klimsparekasse.dk

Kontakt
Kontaktperson
Sonia Luther
Tlf:
2014 3121
Adresse
9690 Fjerritslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-12-2021
Udløber:
18-01-2022
Kviknummer:
LJA-83111184
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Ledelse,
Økonomi
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.